Maria Ilioiu, executată silit, după ce a acuzat medicii că au desfigurat-o. Ce a decis instanța

Publicat pe

Maria Ilioiu este pe cale să fie executată silit, după ce a acuzat de malpraxis medicii de la clinica unde și-a efectuat un peeling chimic, anul trecut. Acum, fosta ispită de la Insula Iubirii și Bravo, ai stil! Instanța le-a dat dreptate medicilor, așadar Maria Ilioiu va fi bună de plată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anul trecut, în urma unui banal tratament cosmetic, Maria Ilioiu s-a ales cu cicatrici. Fosta ispită de la Insula Iubirii s-a confruntat cu probleme grave după un peeling chimic pe care și l-a făcut la nivelul feței. Atunci, aceasta a făcut turul televiziunilor, unde a prezentat dovezile, acuzând medicii de la „clinica vedetelor” din București că au desfigurat-o. După mai bine de un an de la incident, instanța a decis, însă nu i-a dat câștig de cauză…

Maria Ilioiu, executată silit, după ce a acuzat medicii că au desfigurat-o. Ce a decis instanțaMaria Ilioiu, executată silit, după ce a acuzat medicii că au desfigurat-o. Ce a decis instanța

Maria Ilioiu a pierdut procesul cu „clinica vedetelor”

La vremea respectivă, Maria Ilioiu a acuzat medicii care i-au făcut tratamentul de practici greșite, iar rezultatele pe care le-a prezentat atunci, în direct, erau șocante. După cum se putea vedea în imagini, chipul fostei roșcatei a fost distrus, inițial având carne vie, iar pielea fiind foarte afectată. La 3 luni de la tratament s-a demachiat în direct, la Xtra Night Show, pentru a le demonstra tuturor cât de mult a afectat-o tratamentul la care s-a supus.

Între timp însă, tenul Mariei Ilioiu s-a vindecat perfect și, se pare, acele răni apărute în urma tratamentului nu au fost decât rezultatul faptului că vedeta nu a respectat indicațiile medicilor și, la scurt timp după peeling, s-ar fi expus la soare.

În concluzie, Maria Ilioiu urmează să fie executată silit, după ce instanța a dat câștig de cauză „clinicii vedetelor”. Mai mult, fosta ispită de la Insula Iubiri este somată de clinica respectivă să-și retragă acuzațiile emise în spațiul public cu privire la intervenția suferită cu un an în urmă.

De altfel, Maria Ilioiu a mai fost protagonista unor acuzații similare, cu doi ani în urmă, când a spus că, în urma unui tatuaj, i-a fost distrusă o porțiune de piele.

Citește și: Cum arată Maria Ilioiu de la 'Bravo, ai stil! Celebrities' după ce și-a „topit' buzele / Imagini din timpul intervenției estetice!

Citește și: Cum se descurcă Andreea și Cabral ca părinți: „Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat…”/ EXCLUSIV

Citește și: Astrologul Prințesei Diana, previziuni pentru fiica lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Ce destin va avea Lilibet

Citește și: Simona Gherghe a mărturisit că și ea a fost atacată când lucra la Acces Direct: 'Mi-a fost frică pentru viața mea'

Citește și: Culiță Sterp și Daniela Iliescu, despre nașterea bebelușului: „Mi-e frică să fiu acolo, să te văd cum suferi”

Acuzații grave aduse clinicii

În urmă cu mai bine de un an, Maria Ilioiu a făcut un peeling, o procedură chimică, care presupune eliminarea primului strat de piele cu ajutorul unui aparat cu ace. Ea a acuzat clinica că nu i s-ar fi spus ce efecte adverse ar putea surveni în urma procedurii, în timp ce reprezentanții clinicii au menționat că ea nu ar fi respectat recomandările făcute.

Vedeta a postat imediat pe conturile ei de socializare dovezi cu rezultatele intervenției, care puteau fi văzute chiar și la o lună după aceea.

'Se pare că mi-au rămas cicatrice. Despre nenorocirea prin care am trecut acum 10 luni de zile la . Prima filmare este facută a doua zi după peeling-ul chimic. A doua poză la o lună… și ultima poză este cum arăt acum cu fond de ten peste. Fața arată tăbăcită, cu gropi și cel mai important cu un prejudiciu estetic grav și permanent: cicatrice! Și alt lucru important: numeni nu a fost tras la răspundere pentru asta!… E carne vie', a fost mesajul care a însoțit postarea vedetei.

Nici după trei luni nu se vindecaseră semnele peelingului chimic complet, iar Maria Ilioiu a acuzat medicii clinicii de incompetență.

„Pielea arată ca și cum e tăbăcită, arată de parcă a bătut-o cineva pe un fund de lemn până s-a făcut praf. Arăt așa din cauza unui procedeu făcut la o clinică de chirurgie estetică, fix unde un anumit doctor, care nici nu știu dacă este specializat să facă această procedură sau nu, mi-a făcut un peeling chimic. În loc să distrugă primul strat al pielii, a distrus toate straturile pielii, iar eu voi rămâne cu cicatrici pe viață. Pe față, dragii mei, nu pe picior, nu pe altă suprafață a pielii, ci pe față. Aș vrea să fac orice să nu mai arăt așa după trei luni de zile și sper că ați văzut ce am pățit, spunea Maria Ilioiu, la vremea respectivă.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter