Ce religie are Anca Serea: „Am fost întrebată dacă sunt sectantă...”

Publicat pe

Anca Serea are 40 de ani și este o femeie împlinită. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Adi Sînă. Cei doi au împreună șase copii, iar de-a lungul timpului aceasta a fost întrebată dacă a decis să devină mamă de atât de multe ori pentru că ar fi sectantă. Anca Serea a dezlegat misterul și a povestit ei ce religie are.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anca Serea a fost adesea întrebată dacă este sectantă și dacă din acest motiv a decis să aducă pe lume șase copii. Vedeta a vorbit pe blogul ei despre religia pe care o are și a spus că este dezamăgită de faptul că acest subiect este foarte des adus în discuție.

Ce religie are Anca Serea: „Am fost întrebată dacă sunt sectantă...'Ce religie are Anca Serea: „Am fost întrebată dacă sunt sectantă...'

„Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă pentru că am ales să fiu mamă nu a unui singur copil, ci a șase. Sunt o persoană normală, ca și voi, căreia pur și simplu îi plac copiii și adoră să fie mamă. Dar religia nu este un subiect de discuție. Mi s-a întâmplat în decursul carierei mele să primesc o mulțime de întrebări pe această temă, uneori formulate sub formă de reproșuri sau acuzații.

Deși, am ajuns să nu mă mai las afectată de ele, nu neg faptul că mă deranjează că atât de mulți oameni se gândesc la aceste lucruri și sunt atât de interesați de religia mea', a scris Anca Serea pe blogul său.

Citește și: Cum a început relația dintre Anca Serea și Adi Sînă:”Până la urmă, i-am picat în plasă, dar după mult timp”

Citește și: Daiana Anghel s-a căsătorit în secret!Cristina Ich a prins buchetul

Citește și: Meghan Markle a născut.Fetița Prințului Harry poartă numele de Lilibet Diana

Citește și: Laura Cosoi, apariție controversată pe Instagram.Mulți au crezut că nu poartă lenjerie intimă

Ce religie are Anca Serea

La un moment dat, Anca Serea a realizat un Q & A pe IG Story în care a declarat că este creștin-ortodoxă. De asemenea, Anca Serea a subliniat faptul că „După ce am devenit mamă sunt mai motivată, mai bună și cu multă iubire în jur!'. Vedeta consideră că subiectul reprezentat de religia sa nu trebuie dezbătut.

Am răspuns deja că sunt de religie ortodoxă și, mai mult decât atât, sunt un om creștin, cu frică de Dumnezeu. Întotdeauna am crezut în puterea binelui și în faptul că ce semeni aia culegi, așa că aplic în fiecare zi din viață.

De fiecare sărbătoare importantă, dar și duminica sau pur și simplu când simt nevoia să îmi eliberez sufletul merg la biserică și am norocul de a fi aproape de Mănăstirea Cernica. Însă nu consider că acest lucru trebuie discutat sau dezbătut și nici nu mă consider datoare să mă explic', a mai declarat Anca Serea.

Sursa Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter