Cum a început relația dintre Anca Serea și Adi Sînă: "Până la urmă, i-am picat în plasă, dar după mult timp"

Publicat pe

Anca Serea a povestit recent cum i-a furat inima soțul ei, mărturisind că nu a fost chiar așa de ușor de cucerit… Cei doi au început relația în anul 2012 și au patru copii împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum, Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai trainice și mai frumoase cupluri din showbiz, cei doi fiind părinții a șase copii… Și după câte spune soția artistului familia lor s-ar putea mări oricând și cu al șaptelea membru.

Recent, într-un interviu televizat Anca Serea a fost chestionată de către Maria, fiica Danielei Gyorfi. Puștoaica a adus în discuție, la un moment dat, și subiectul coup de foudre, vrând să știe mai multe despre dragostea la prima vedere. Anca Serea i-a dat un răspuns surprinzător…

„Doar in filme exista dragoste la prima vedere. Dă-mi numărul tău și…', i-a spus Maria soției lui Adi Sînă.

Cum a început relația dintre Anca Serea și Adi Sînă: "Până la urmă, i-am picat în plasă, dar după mult timp"Cum a început relația dintre Anca Serea și Adi Sînă: "Până la urmă, i-am picat în plasă, dar după mult timp"

Așa a reușit soțul meu, cu dă-mi numărul tău

Și iată că tocmai comentariul ei a făcut-o pe brunetă să rememoreze momentele de început ale poveștii ei de dragoste cu Adi Sînă. dup[ c\te a povestit Anca Serea, soțul ei a avut ceva de furcă până a reușit să o cucerească.

Să știi că așa a reușit soțul meu, cu dă-mi numărul tău, la prima întâlnire. Dar nu i l-am dat. Și a insistat toată noaptea până i l-am dat. I-am scris pe un șervețel, într-un bar de karaoke, eu eram cu fetele și el era cu băieții. Și mi-a cântat o melodie și până la urmă i-am picat în plasă, dar după mult timp. M-a sunat în fiecare dimineață”, a povestit Anca Serea la emisiunea lui Măruță.

Citește și: Liviu Dragnea a fost testat pozitiv cu COVID-19. A fost internat la spitalul Penitenciarului Jilava

Citește și: Alexandru Rafila, infectat cu COVID-19! Cum a luat virusul și cum se simte:„Am purtat mască, problema a fost…'

Citește și: Fratele Mădălinei Manole, strigăt de disperare, la 10 ani de la moartea solistei:„Vreau să dispară stigmatul ăsta de sinucigașă, care i s-a pus!'

Citește și: După ce s-a vindecat de COVID-19, Adriana Trandafir s-a reprofilat. La 64 de ani, actrița a devenit acrobată de circ

Ce spune Anca Serea despre al șaptelea copil

La 39 de ani, Anca Serea este un fenomen… E deja mamă a șase copii, s-a reîntors în televiziune, are o viață extrem de plină, dar, cu toate astea, nu exclude să-și mărească din nou familia.

De altfel, încă de anul trecut, când ea, alături de copiii ei, a fost protagonista copertei VIVA!, vedeta ne declara că nu exclude deloc posibilitatea de a deveni din nou mamă în viitorul apropiat.

„Ne dorim și al șaptelea copil, dar deocamdată este devreme. Nu vreau să fie o surpriză pentru nimeni și, ca de fiecare dată, las acest capitol deschis', spunea Anca Serea, anul trecut în martie, pentru VIVA!

Chiar dacă viața cu șase copii nu e ușoară, de atunci și până acum Anca Serea nu și-a schimbat opinia, chiar dacă, între timp, ne-am confruntat cu toții cu problemele iscate de pandemie… Cu toate că va fi nu doar mamă cu normă întreagă, ci și femeie de carieră – pentru că s-a întors la profesia care a consacrat-o și prezintă din nou știrile sportive, la Prima – Anca Serea își dorește să devină mamă din nou.

„L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii. Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce.

Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum’, a mărturisit Anca Serea, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Anca Serea nu exclude nici adopția

Ea și Adi Sînă au deja șase copii, însă, după cum se spune, „the more, the marrier', așadar nu este exclus ca vedeta să ne surprindă din nou cu o veste bună. Pe de altă parte, Anca nu exclude nici varianta unei adopții, chiar dacă are deja casa plină de copii.

„Cât despre adopție, cred cu tărie că este cel mai frumos gest pe lume să „salvezi viața unei mogâldețe care, fără vină, se află într-o situație pe care nimeni nu și-ar dori-o… Păstrez acest gând pentru mine deocamdată', a mărturisit Anca.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter