Ioniță de la Clejani, primele declarații după ce l-a reclamat pe Fulgy la Poliție: ”Își dorește să...”

Publicat pe

Ioniță de la Clejani face primele declarații, după ce și-a reclamat propriul fiul, pe Fulgy, la Poliție. Tânărul începuse să amenințe mai multe vedete, ba chiar și pe tatăl său. Ioniță de la Clejani are o explicație pentru comportamentul băiatului său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Azi noapte, Fulgy a fost internat la Spitalul de Psihiatrie, după ce Ioniță de la Clejani a sunat la Poliție. Tânăruș și-a amenințat tatăl și ar fi spus că încearcă să-și facă rău. Nu mai este liniște în familia Clejanilor, după ce băiatul lor a intrat în mai multe probleme în ultima perioadă.

Ioniță de la Clejani, primele declarații după ce l-a reclamat pe Fulgy la Poliție: 'Își dorește să...'Ioniță de la Clejani, primele declarații după ce l-a reclamat pe Fulgy la Poliție: 'Își dorește să...'

După ce a fost prins drogat la volan, Fulgy a intrat în mai multe scandaluri cu persoane publice. Ioniță de la Clejani îi ia apărarea tânărului și susține că fiul său face toate aceste lucruri pentru a atrage atenția.

'Fulgy își caută calea, își dorește să fie remarcat, apreciat, să fie în centrul atenției, a văzut că lucrurile bune nu sunt apreciate în România și a ales să se facă cunoscut sub stilul Cardi B, Kardashian, Snoop Dog, urmărește artiștii din afară și face ca ei. Tehnologia depășește interacțiunea umană', a spus Ioniță de la Clejani despre Fulgy la Antena Stars.

Citește și: Fulgy, reclamat la Poliție chiar de Ioniță de la Clejani. A fost internat la Spitalul de Psihiatrie

Citește și: Alex Velea, reacție dură după ce Fulgy a jignit-o pe Antonia și l-a implicat în scandalul cu droguri: „Nu ai discernămât. Trebuie să te internezi”

Citește și: Fulgy a recunoscut că a consumat droguri. Ce decizie a luat acum:„Îmi pare rău, mamă, că…'

Citește și: Fulgy s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins drogat la volan: 'Sunt plictisit de droguri. Nu știa nimeni când băgam cocaină'

Fulgy a fost internat la Psihiatrie

Fulgy a fost transportat către Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia' din București. Fiul Clejanilor s-ar afla internat în prezent pentru a primi ajutor de specialitate.

Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii, a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de amenințare', potrivit comunicatului citat.

Ioniță de la Clejani l-a reclamat pe Fulgy la Poliție

Fulgy a fost reclamat la Poliție, chiar de către tatăl său, Ioniță de la Clejani, după ce atât el, cât și alte persoane publice, printre care Antonia, Alex Velea și familia lor, au fost amenințați în mediul online.

„În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău. Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității pentru stabilirea situației de fapt și de drept‘, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter