Alex Velea, reacție dură după ce Fulgy a jignit-o pe Antonia și l-a implicat în scandalul cu droguri: "Nu ai discernămât. Trebuie să te internezi"

Publicat pe

Alex Velea a reacționat dur la adresa lui Fulgy, după ce tânărul, aflat în plin scandal din cauza consumului de droguri, a jignit-o pe Antonia în mediul online, folosind cuvinte greu de reprodus, și l-a implicat pe Velea în scandalul cu droguri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Deși a preferat să stea deoparte în scandalul recent iscat, alex Velea a lăsat diplomația deoparte și l-a admonestat dur pe Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani. După ce a fost surprins aflat la volan sub influența substanțelor interzise, Fulgy a făcut declarații care se băteau cap în cap. Iar de data aceasta, pentru Alex Velea s-a umplut paharul răbdării.

Alex Velea, reacție dură după ce Fulgy a jignit-o pe Antonia și l-a implicat în scandalul cu droguri: "Nu ai discernămât. Trebuie să te internezi"Alex Velea, reacție dură după ce Fulgy a jignit-o pe Antonia și l-a implicat în scandalul cu droguri: "Nu ai discernămât. Trebuie să te internezi"

Alex Velea, la adresa lui Fulgy: „Te iert pentru că îți respect părinții”

Scandalul în care este implicat Fulgy și în care a atras și alte nume din showbiz pare să nu se mai termine. Iar asta deoarece, recent, fiul Clejanilor, după ce a vorbit apreciativ la adresa lui Alex Velea și a Antoniei, a scris un mesaj șocant la adresa celor doi. Tânărul a postat cuvinte greu de reprodus într-un InstaStory, făcând comentarii cu privire la căsnicia Antoniei cu Vincenzo Castellano, o poveste încheiată cu 9 ani în urmă. Dar l-a și implicat pe Alex Velea în scandalul cu droguri.

La scurt timp după această postare, Alex Velea a reacționat și el în mediul online, nearătându-se totuși dornic să înceapă un scandal cu fiul Clejanilor. Ba chiar a pus punctul pe i, subliniind că Fulgy are nevoie de ajutor specializat pentru a depăși această problemă.

 „O să te iert pentru toate prostiile pe care le-ai debitat, fiindcă nu ai descernământ şi pentru că îţi respect părinţii. Trebuie să te internezi repede de tot. Ori te arestează şi tu nu eşti de puşcărie, ori o să te bată lumea rău că nu eşti nici de bătaie. Salvaţi-l pe Fulgy!', a postat Alex Velea pe InstaStory.

Citește și: Fulgy a recunoscut că a consumat droguri. Ce decizie a luat acum: „Îmi pare rău, mamă, că…'

Citește și: Fulgy a plâns în direct și a spus cine l-a îndemnat să se drogheze. „E singurul meu regret…'

Citește și: Fulgy a insinuat că Silviu Andrei se droghează. Reacția DJ-ului de la Capatos

Citește și: Ioniță de la Clejani, după ce Fulgy a fost prins drogat la volan: „Este un băiat major'

Citește și: Fulgy s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins drogat la volan: 'Sunt plictisit de droguri. Nu știa nimeni când băgam cocaină'

Fulgy, declarații contradictorii referitor la Alex Velea și consumul de droguri

După ce a fost surprins, în cadrul unui control de rutină, drogat la volan, Fulgy a ieșit în presă cu mai multe declarații, dintre care unele i-au adus atingere lui Alex Velea. Tânărul a mărturisit întâi că a fost la studioul artistului pentru a înregistra o piesă, asociind în mod nefericit munca la studio cu fumatul de substanțe interzise.

 „Ieri, m-am trezit, am fost am mâncat, iar seara pe la șapte opt am fost pe la Alex Velea, am făcut un grătar cu toți băieții de la Golden Boy. De obicei, în studiouri, nu la Alex Velea, se fumează iarbă. După petrecerea asta frumoasă pe care am dat-o la Alex Velea, eu am plecat cu doi băieți de ai lui care nu aveau niciun drog asupra lor. Atât ei, cât și eu am inhalat stând cu oameni care fumează iarbă pentru că v-am spus, eu personal sunt plictisit de ele', a declarat Fulgy.

Ulterior, fiul Clejanilor a ținut să facă lumină îm acest caz și să spună explicit cât de mult apreciază cuplul Antonia – Alex Velea. Mai exact, i-a ridicat în slăvi, având numai cuvinte de laudă la adresa lor: „Vă rog frumos presa, sunt în stare să merg şi la puşcărie pentru aceşti oameni minunaţi: Alex şi Antonia. Au o familie frumoasă şi cei mai simpatici copilaşi. Nu le stricaţi imaginea din cauza mea, vă rog frumos! Faceţi-mă pe mine de râs, nu pe ei, pentru că ei sunt exemplul României de «Aşa,da»', a declarat Fulgy zilele trecute.

Fulgy s-a răzgâdit în privința cuplului Antonia – Alex Velea și a vorbit urât despre ei

Doar câteva zile au trecut până câd Fulgy a început să facă declarații defăimătoare la adresa cuplului Antonia – Alex Velea, deși părea că relațiile dintre ei sut foarte bune, chiar și după momentul în care Fulgy a fost prins drogat la volan. Fulgy i-a adus acuzații grave lui Velea, însă credibilitatea lui este pusă sub semnul întrebării în situația de față. Nu numai că a dat declarații contradictorii, dar vorbele lui nu sunt nici pe departe susținute de dovezi: „ Asumă-ți, Alex Velea, că ai încercat să mă sfidezi. Mi-ai zis că mă faci de h^&$#l. Să … familia mea de nu te duci la pușcărie. Și tu și la ceilalți mă mai gândesc. Ia uitați, nu am nicio stare acum, totul e teatru, dar spun adevărul', a mărturisit Fulgy, într-un live pe contul lui de Instagram.

A fost internat într-o clinică din Spania

Din nefericire, tânărul în vârstă de 23 de ani nu este la prima experiență neplăcută. În urmă cu ceva timp, Fulgy a recunoacut că, din cauza drogurilor, a ajuns într-o clinică de reabilitare din Spania, unde a primit ajutor de specialitate.

„Ajunsesem din cauza stilului meu de viață foarte rașpa, adică mă trezeam la 10 seara și mergeam afară și ce puteam să fac seara, cazino, femei, bătură și distracție. Nu îndemn pe nimeni să se joace la cazino, am pierdut sume de la 1 leu la aproape 90.000 de lei pe seară, cea mai mare lovitură a mea a de 250.000 de euro. Tatăl meu mi-a dat interzis ca să nu mă mai joc pentru că la vârsta aia nu îmi mai socotea mie', a declarat Fulg, în urmă cu ceva timp.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter