Scărlătescu l-a salvat de la eliminare pe Alex Bădițoaia, la Chefi la Cuțite. Ce concurent a eliminat, în locul lui

Publicat pe

Show-ul culinar Chefi la cuțite este plin de surprze. În ediție de duminică seară a avut loc o nouă răsturnare de situație incredibilă. Cătălin Scărlătesc a ales să îl salveze pe Alex Bădițoaia, după ce acesta a primit cel mai mic punctaj din partea juraților. Totuși, celebrul bucătar a trebuit să renunțe la un alt concurent pentru a-și salva cuțitul de aur.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ediția de duminică seara a emisiunii Chefi la cuțite a fost una plină de surprize. Echipa lui Sorin Bontea și echipa lui Cătălin Scărlătescu au ajuns la duel, după ce albaștrii au câștigat proba și au avut cele mai multe farfurii. În urma duelului, cei care au avut cele mai mici punctaje din partea juraților au fost Alex Bădițoaia și Dorin Voiasciuc. Toată lumea se aștepta ca farfuria de 4 puncte să fie a lui Dorin, însă Alex a fost cel care a avut o zi nu foarte bună.

Scărlătescu l-a salvat de la eliminare pe Alex Bădițoaia, la Chefi la Cuțite. Ce concurent a eliminat, în locul luiScărlătescu l-a salvat de la eliminare pe Alex Bădițoaia, la Chefi la Cuțite. Ce concurent a eliminat, în locul lui

Cătălin Scărlătescu avea speranțe mari că va ajunge în finala emisiunii difuzate de Antena 1 cu Alex Bădițoaia, acesta fiind și cuțitul lui de aur. După ce cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, Paul Vasile, a părăsit Chefi la cuțite, acum a venit rândul lui Alex, însă Cătălin Scărlătescu a scos asul din mânecă.

Citește și: Cine este Alexandru Bădițoaia de la Chefi la Cuțite.A primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu

Citește și: Cum arată mama lui Enzo de la Chefi la cuțite.Îi seamănă leit

Citește și: Prima reacție a Reginei Elisabeta după nașterea fiicei lui Meghan Markle și a lui Harry.Lilibet e a 11-a strănepoată

Citește și: Adelina Damian, eliminată de la Survivor:„Foarte multe lecții am învățat aici'

Răsturnare de situație la Chefi la cuțite

Cătălin Scărlătescu nu avea cum să permită ca Alex Bădițoaia, cuțitul lui de aur, să părăsească Chefi la cuțite. Drept urmare, acesta s-a folosit de o amuletă care îi permitea să ia o altă amuletă de la unul dintre colegii lui. Florin Dumitrescu a știut din start ce amuletă de la el își dorește Cătălin Scărlătescu. Este vorba despre cea care îi permitea unui chef să salveze un concurent de la eliminare, înlocuindu-l cu un alt concurent din echipa sa.

Concurentul pe care Cătălin Scărlătescu l-a sacrificat pentru ca Alex Bădițoaia să poată rămâne la Chefi la cuțite este Enzo. Celebrul bucătar și-a argumentat alegerea și a spus că Alex Bădițoaia ar fi mult mai experimentat în domeniul culinar și că ar cunoaște o paletă mai largă în materie de gătit decât Enzo.

Enzo, eliminat de la Chefi la cuțite în locul lui Alex Bădițoaia

Enzo a fost dezamăgit de eliminarea lui de la Chefi la cuțite și a vrut să știe de ce tocmai el a fost cel dat la schimb pentru Alex Bădițoaia. „Nu pot să-mi dai seama de ce eu. Sunt foarte supărat, o să mă duc în hotel să stau singur, nu vreau să vorbesc cu nimeni', a mărturisit Enzo.

Cătălin Scărlătescu i-a spus lui Enzo, după ce l-a îmbrățișat, că nu are nimic cu el,  doar că a simțit că Alex merită o șansă în plus.

Să nu crezi că am ceva cu tine. Nu asta mi-aș fi dorit, dar ăsta e jocul. Alex, am simțit că mai merită o șansă, pentru că e mult mai experimentat și are o paletă de gătit mult mai largă, știe asiatic, mai multă bucătărie decât ne-a arătat Enzo. Cred că poate să ajungă în finală. Și tu poți să-l ajuți în finală. Alex e un bucătar desăvârșit. (…) Enzo pleacă ca un erou', a spus Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite, după ce a decis să îl salveze pe Alex Bădițoaia, trimițându-l acasă pe Enzo.

Sursa Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter