Cine este Alexandru Bădițoaia de la Chefi la Cuțite. A primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu

Publicat pe

Alexandru Bădițoaia de la Chefi la cuțite este concurentul care a primut ultimul cuțit de aur în acest sezon, de la chef Cătălin Scărlătescu și merge direct în echipa juratului. Alexandru Bădițoaia i-a impresionat pe jurați cu preparatul său și a primit ultimul cuțit de aur de la Chefi la cuțite 2021.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Bădițoaia a primit cuțitul de aur, duminică seară, la Chefi la cuțite

Alexandru Bădițoaia din Târgoviște a primit cuțitul de aur de la chef Cătălin Scărlătescu și merge direct în echipa juratului. Bădițoaia participă la emisiunea Chefi la cuțite pentru că vrea să-și deschidă un restaurant al lui.

Alexandru Bădițoaia de la Chefi la cuțite lucrează în restaurantul pe care îl deține chef Cătălin Petrescu, care a gătit și el în aceast sezon celebrul fel de mâncare cu insecte.

Cine este Alexandru Bădițoaia de la Chefi la Cuțite. A primit cuțitul de aur de la Cătălin ScărlătescuCine este Alexandru Bădițoaia de la Chefi la Cuțite. A primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu

Cum a reacționat Alexandru Bădițoaia, după ce a primit cuțitul de aur

Înainte de a primi cuțitul de aur la Chefi la cuțite, Alexandru Bădițoaia era timid și plin de emoții, însă hotărât să-i impresioneze pe cei trei jurați.

În vârstă de 28 ani și cu o experiență în bucătărie de doar cinci ani, Alexandru Bădițoaia a ales să gătească un preparat din cea mai scumpă carne de vită din lume, Kobe Wagyu. Alexandru Badițoaia a mărturisit că simte nevoia de validare din partea unor chefi și a primit reacția la care spera: preparatul său i-a dat pe spate pe jurați.

„Îmi doresc să ajung în finală, dar trebuie să fie cineva mai avizat care să-mi spună că sunt bun. De asta am venit aici, ca să văd la ce nivel sunt. Am emoții. Eu eram obișnuit să stau acolo, la mine în bucătărie. Ce fac eu aici? Am temeri de chefi, ce vor spune despre mine. Este senzația aia ciudată că nu știi ce îți vor spune. Problema cred că este că vorbesc prea mult. Eu vreau să fac parte din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu”, a spus tânărul la Antena 1.

Citeste si: Rețeta lui Alex Velea la Chefi la Cuțite: Butter chicken sau pui indian

Citeste si: Cine e Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite. A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Citeste si: Supă de ceapă. Rețeta lui Sorin Bontea de la Chefi la Cuțite

Alexandru Bădițoaia și-a dorit să ajungă în echipa lui Cătălin Scărlătescu, înainte ca juratul Chefi la cuțite să-i dea cuțitul de aur

Alexandru Bădițoaia a preparat sushi cu carne de vită și a primit trei cuțite din partea chefilor Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

‘Mă bucur că ești aici. Felicitări, ți-ai jucat cartea”, i-a spus chef Florin Dumitrescu.

Atunci când chef Florin Dumitrescu l-a întrebat pe Alexandru Bădițoaia din ce echipă și-ar dori să facă parte, iar acesta a răspuns că din cea a lui Cătălin Scărlătescu pentru că, spune el, acolo s-ar desfășura cel mai bine. „El țipă, eu lucrez!', a spus Alexandru Badițoaia.

Astfel, Cătălin Scărlătescu a decis să-i ofere cuțitul de aur și șansa de a demonstra că este un bucătar desăvârșit, pentru că ajunge astfel direct în echipa juratului. ”Băi, dă-l pe ăla încoace și treci în echipă că eu și-așa aveam unul de dat. Dacă tot vrea la Scărlătescu”, i-a spus chef Cătălin Scărlătescu, potrivit Spynews.ro.

Vai de viața mea, nu mă gândeam niciodată că o să ajung în show-ul acesta să iau cuțitul de aur și să fiu lider într-o echipă. Este foarte important pentru mine și să-l fac câștigător pe chef Cătălin Scărlătescu și să-i aduc succesul pe care și el îl merită”, a spus Alexandru Bădițoaia după ce a primit cuțitul de aur.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter