De ce s-au despărțit Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei: "A fost dezastru"

Publicat pe

Andreea Pirui și Marius, foștii concurenți ai sezonului 2 de la Puterea Dragostei, au dezvăluit, la două luni după ce și-au spus adio, de ce relația lor nu a mai funcționat. Iată de ce s-au despărțit, de fapt, cei doi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei au fost unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale sezonului doi al show-ului, însă relația lor a luat sfârșit acum două luni. Recent, cei doi foști iubiți s-au întâlnit față-n față într-o emisiune de televiziune, unde au spus în sfârșit lucrurilor pe nume.

De ce s-au despărțit Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei: "A fost dezastru"De ce s-au despărțit Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei: "A fost dezastru"

Andreea Pirui și Marius, despărțire de comun acord

Despărțirea dintre Andreea Pirui și Marius, doi dintre cei mai iubiți concurenți de la Puterea Dragostei, i-a luat prin surprindere pe fanii lor, însă cei doi au avut, se pare, motive bine întemeiate. Fostul concurent a mărturisit că, de-a lungul relației, au avut parte de un adevărat roller coaster de certuri urmate de împăcări, în cele din urmă intervenind ruptura finală. S-a speculat însă că unul dintre motive ar fi Alice, concurentă la Survivor, care ar fi avut o relație cu Marius. Acela ar fi fost și momentul în care Andreea a pus punct relației cu iubitul ei…

„N-a fost nimic, noi suntem doar amici. A fost dezastru. Mai ales ea a fost asaltată. În momentele alea eu mai discutam cu Andreea. Înțelegi? Mai aveam mici chestii, nu știu dacă nerezolvate, mai țineam legătura, ne mai vedeam din când în când. A fost puțin nasol pentru ea. A picat aiurea. Probabil și eu, dacă eram în locul ei, reacționam tot așa. Am avut niște discuții, ea m-a întrebat dacă e ceva între mine și fata respectivă, i-am zis că nu. Nu a fost nimic, nici nu cred c-o să fie„, a mărturisit Marius.

Citește și: Familia lui Gabi Luncă s-a împotrivit înmormântării după legile COVID. Va avea o înmormântare cu porumbei alb și covor roșu

Citește și: Akebono de la Puterea Dragostei, condamnat la 1 an de închisoare cu executare. Ce ilegalitate a comis

Citește și: Cătălin Didu a murit, după ce s-a infectat cu COVID-19. Fostul fotbalist avea doar 43 de ani

Citește și: Celia și familia au suferit de COVID-19. Au petrecut două săptămâni în spital. „Simți că îi pierzi pe cei dragi’

Citește și: Andreea Marin, despre moartea tragică a mamei sale: „Nu mai putea să rostească niciun cuvânt’

Și-au spus adio înainte de nuntă

Andreea Pirui și Marius au avut o relație destul de tumultuoasă pe parcursul show-ului, însă au fost o pereche extrem de iubită de fani, care au sperat să rămână împreună. după ce au ieșit din competiție însă, relația lor a trecut la un alt nivel, iubitul ei cerând-o de soție pe iubita lui.

Cei doi s-au izolat și împreună, când s-au îmbolnăvit de COVID-19, însă nici faptul că au stat singuri mai multe zile nu i-a ajutat să-și repună relația pe roate. Drept urmare, odată cu povestea lor de iubire s-au dus și planurile de nuntă…

„Acele discuții cu Andreea nu mai continuă, chiar s-au încheiat definitiv, de vreo lună și ceva, două. Pentru că vorbeam și nu ajungeam nicăieri. Ne vedeam și ajungeam să ne certăm și am convenit amândoi că nu mai are rost”, a mai mărturisit Marius.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter