Familia lui Gabi Luncă s-a împotrivit înmormântării după legile COVID. Va avea o înmormântare cu porumbei alb și covor roșu

Publicat pe

Marea doamnă a muzicii lăutărești, Gabi Luncă, a încetat din viață vineri. Bolnavă de COVID-19, artista era internată la Terapie Intensivă de trei săptămâni. Iată care a fost ultima ei dorință și ce a decis familia!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Gabi Luncă a încetat din viață pe 3 aprilie, după ce a pierdut lupta cu COVID-19. Reputata artistă de muzică lăutărească a plecat la ceruri în aceeași zi cu Nelu Ploieșteanu și la o săptămână după decesul Corneliei Catanga. Gabi Luncă va fi înmormântată săptămâna aceasta, ultimele detalii cu privire la ceremonia funerară urmând a fi stabilite.

Familia lui Gabi Luncă s-a împotrivit înmormântării după legile COVID. Va avea o înmormântare cu porumbei alb și covor roșuFamilia lui Gabi Luncă s-a împotrivit înmormântării după legile COVID. Va avea o înmormântare cu porumbei alb și covor roșu

Unde va fi înmormântată Gabi Luncă

Gabi Luncă urmează a fi înmormântată cel mai probabil mâine, 6 aprilie, la cimitirul din Dămăroaia, urmând a fi condusă pe ultimul drum doar de către cei apropiați. Azi, trupul neînsuflețit va fi ridicat de la Spitalul Județean Ilfov și transportat la Institutul de Medicină Legală, în vederea autopsiei. Fiica marii artiste, Rebeca Onoriu, a negat zvonurile conform cărora mama ei va fi înmormântată azi, anunțând că familia se ocupă de ultimele detalii. Ultima dorință a artistei a fost să își doarmă somnul de veci alături de soțul ei, Ion Onoriu.

Nu știu de unde vin informațiile astea! Mama mea va avea o înmormântare creștinească, așa cum am spus! Nu am acum puterea sa merg la spital. Voiam s-o scot pe picioare de acolo și s-o aduc acasă. Aseară am fost cu sora mea și i-am luat mamei cavoul din cimitirul Dămăroaia, acolo unde și-a dorit ea foarte mult să fie înmormântată. Mă bucur că lângă cavou vom avea o băncuță, unde voi sta și îi voi citi mamei mele toate mesajele de condoleanțe venite pentru ea! Așa îi citeam eu ei înainte mesajele la pozele noastre, pe care le puneam cu ea (n.r. pe Facebook). Sunt enorm de multe! Nici eu nu am apucat să le citesc', a declarat Rebeca Onoriu, în exclusivitate pentru Click!

Citește și: Celia și familia au suferit de COVID-19. Au petrecut două săptămâni în spital. „Simți că îi pierzi pe cei dragi'

Citește și: Cum arată fiul Mariei Constantin!Are 12 ani și locuiește cu tatăl lui, de la divorț

Citește și: Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România.Zanni a izbucnit în lacrimi

Citește și: Cum s-a cunoscut Andi Moisescu cu Olivia Steer:„A fost o șansă dintr-un milion’. Secretul unei căsnicii de 16 ani/ EXCLUSIV

Artista va fi înmormântată cu porumbei și covor roșu

Marea dorință a artistei a fost să-și trăiască somnul de veci la cimitirul din Dămăroia, iar familia a făcut o cerere la DSP, în urma căreia a fost aprobată o înmormântare creștinească pentru Gabi Luncă. Artista va avea parte, se pare, de o înmormântare cu fală, cu covor roșu și porumbei albi. Familia îi va respecta dorința de a-l avea lături în veșnicie pe soțul ei, Ion Onoriu.

Reputatul artist este înmormântat la Cimitiriul Străulești, dar Gabi Luncă a vrut să-și doarmă somnul de veci în Dămăroaia. Drept urmare, familia îi va deshuma trupul lui Ion Onoriu, acesta urmând a fi înmormântat alături de soția lui. Dat fiind că trupul marii artiste va părăsi spitalul Județean Ilfov abia azi, este posibil ca familia să o înmormânteze marți, conform apropiaților artistei.

Asta a fost dorința mamei mele, să fie împreună cu tata și după moarte. Vom face tot ce este posibil să-i îndeplinim dorința. Îmi înmormântez ambii părinți', a declarat Rebeca Onoriu, în exclusivitate pentru Click!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter