De ce a refuzat familia lui Nelu Ploieșteanu să ridice trupul artistului de la morgă. Au cerut autorităților să repete autopsia

Publicat pe

Nelu Ploieșteanu a murit vineri, 2 aprilie. Acesta fusese infectat cu coronavirus și ajunsese în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală, unde a fost internat. Artistul trebuia să fie înmormântat duminică, însă familia a refuzat să ridice trupul neînsuflețit de la morgă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu trebuia să aibă loc duminică, 4 aprilie, însă familia regretatului artist a refuzat să ridice trupul neînsuflețit de la morga Spitalului Floreasca. Motivul a fost reprezentat de faptul că autoritățile nu le-au eliberat un certificat în care să scrie că Nelu Ploieșteanu nu mai suferea de COVID-19 în momentul în care s-a stins din viață.

De ce a refuzat familia lui Nelu Ploieșteanu să ridice trupul artistului de la morgă. Au cerut autorităților să repete autopsiaDe ce a refuzat familia lui Nelu Ploieșteanu să ridice trupul artistului de la morgă. Au cerut autorităților să repete autopsia

Familia lui Nelu Ploieșteanu își dorește ca artistul să aibă parte de funeraliile pe care le merită. Drept urmare, aceștia au făcut o cerere pentru autopsie la procurorul de serviciu din Sectorul 1. Cererea a fost aprobată.

Membrii familiei lui Nelu Ploieșteanu speră că vor reuși să îi organizeze o înmormântare specială regretatului artist. Trupul neînsuflețit al acestuia va ajunge la Institutul Național de Medicină Legală, iar funeraliile vor fi amânate până la sosirea rezultatelor finale de la IML, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Ce pensie avea Nelu Ploieșteanu, după 55 de ani de muncă:”Aș muri de foame, dacă…”

Citește și: Ce se întâmplă cu soția lui Nelu Ploieșteanu, de când a aflat că artistul a murit:”Nici nu ai cu cine să te înțelegi”

Citește și: Celia și familia au suferit de COVID-19.Au petrecut două săptămâni în spital. „Simți că îi pierzi pe cei dragi'

Citește și: Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România.Zanni a izbucnit în lacrimi

Unde va fi înmormântat Nelu Ploieșteanu

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat în Cimitirul Străulești 2, lângă fiul său Mihăiță, care a murit în urmă cu trei ani de zile, în urma unei lungi și grele suferințe. Tânărul a suferit toată viața în urma unei injecții prost făcute.

Nelu Ploieșteanu. Artistul și soția sa, Elena, au avut o cruce grea de dus – fiul lor, suferind de tetrapareză spastică, a fost îngrijit până la 32 de ani, când a încetat din viață, ca un bebeluș. doar dedicare părinților, și în special a Elenei, l-a ținut în viață până acum trei ani. După moartea lui Mihăiță, cei doi soți au creat un adevărat altar la locul de veci al tânărului. Mormântul era extrem de bine îngrijit, iar Elena venea săptămânal la cimitir cu lumânări, flori și jucării pentru fiul lor.

Regretul lui Nelu Ploieșteanu

Nelu Ploieșteanu a murit cu regretul că nu a putut să mai aprindă o ultimă lumânare la mormântul fiului său. Acum Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat alături de unicul său băiat…

Îmi plânge sufletul că nu mai putem ajunge la băieţelul meu, la Cimitirul Străuleşti, ne aşteaptă sărăcuţul, îi e dor de noi. Una dintre fiicele mele (n.r.- artistul are patru fete) l-a visat acum două zile că îi curgeau lacrimi pe obraz, unele mari, ca de aur. De când a murit Mihăiţă am mers zilnic la el, acum nu mai putem din cauza restricţiilor, ne dau amenzi mari, de peste 2.000 de lei. Dar asta nu înseamnă că nu are candela aprinsă, mai rog o doamnă de acolo să aibă grijă ca micuţul meu să nu stea în întuneric. De anul trecut, de la Paşte, el a avut candela mereu aprinsă‘, declara artistul.

Sursa Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter