Celia și familia au suferit de COVID-19 și au stat două săptămâni în spital. „Simți că îi pierzi pe cei dragi”

Publicat pe . Actualizat Luni, 05 aprilie 2021, 11:49

Celia a trecut prin clipe de coșmar. Ea și membrii familiei ei au fost infectați cu coronavirus și au fost nevoiti să stea două săptămâni în spital. Cântăreața a transmis un mesaj pe Instagram prin care mulțumește personalului medical pentru îngrijirile acordate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După ce a trecut prin momente groaznice din cauza infectării cu coronavirus, Celia se simte recunoscătoare că deznodământul a fost unul fericit. Cântăreața și membrii familiei ei au fost internați în Spitalul din Deva timp de mai bine de două săptămâni. Vedeta are doar cuvinte de laudă la adresa personalului medical și a vrut să își exprime public recunoștința.

c1-4c1-4

„Experiența COVID-19 a fost un cosmar pentru mine/noi.

Totusi n-am cuvinte sa multumesc Lui Dumnezeu ca a ingaduit sa ne mai avem unii pe altii, sa ramană si mama langă noi. Dumnezeu a lucrat prin oamenii care ne-au îngrijit, carora nu stiu cum le voi putea multumi, insa ii voi purta in rugaciuni.

Am fost internati mai bine de 2 saptamani in Spitalul din Deva, sectia Infectioase si stiu ca nimic nu a fost intamplator. Oamenii de acolo pur si simplu ne-au dat putere si ne-au sters lacrimile…. de la infirmiere, asistente pana la minunata Doamna dr. Oniciuc Antonela cea care tine închegată aceasta echipa minunata, sectia infecțioase fiind condusa cu mult profesionalism de către dansa', a scris celia pe pagina ei de Instagram.

Citește și: Cine este Claudia Neghină.Lucrează ca model de la 17 ani

Citește și: Cum arată fiul Mariei Constantin!Are 12 ani și locuiește cu tatăl lui, de la divorț

Citește și: Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România.Zanni a izbucnit în lacrimi

Citește și: Cum s-a cunoscut Andi Moisescu cu Olivia Steer:„A fost o șansă dintr-un milion'. Secretul unei căsnicii de 16 ani/ EXCLUSIV

Celia a suferit de COVID-19

Celia a continuat să mai spună că este important să te afli pe mâini bune în momentele în care simți că îi pierzi pe cei dragi. De asemenea, cântăreața a încheiat prin a afirma că mai are multe de povestit în ceea ce privește experiența ei legată de COVID-19, dar așteaptă să își refacă puterile pentru a fi în stare să vorbească despre asta.

„In momentele de disperare in care simti ca pierzi pe cei dragi, e atât de important sa fii pe mâini bune. La noi a fost o întâmplare ca am ajuns la Deva, însă pot spune ca sigur nimic nu a fost întâmplator, mulțumiri enorme promtitudinii Dr cardiologi de garda prin care Dumnezeu face minuni. Dr. Blaj Patricia. Desemenea enorme multumiri Dr. Săceanu Oana Maria și asistentei angelice care mi-a devenit buna prietena Garofita Vizitiu și întregii echipe, regret ca n-am reușit sa va rețin tuturor numele, nici măcar fețele, va vedeam doar ochii blânzi și plini de compasiune.

Va mulțumim din inima tuturor pentru rugăciuni! Multe ar mai fi de spus și când voi mai prinde putina putere am sa o fac poate intr-un interviu !

Dumnezeu sa va protejeze pe toți!', a mai scris Celia pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton