Andreea Marin, despre moartea tragică a mamei sale: "Nu mai putea să rostească niciun cuvânt"

Publicat pe

Andreea Marin a făcut recent, cu lacrimi în ochi, o serie de dezvăluiri emoționante. Vedeta și-a adus aminte de copilărie și de momentele speciale, dar a rememorat și momentul tragic al morții mamei sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Rămasă orfană de mamă la vârsta de 9 ani, Andreea Marin a trebuit să învețe să fie puternică după evenimentul dramatic la care, din nefericire, a fost martoră. Vedeta a rememorat recent, într-un interviu emoționant, ultimele clipe de viață ale mamei sale.

Andreea Marin, despre moartea tragică a mamei sale: "Nu mai putea să rostească niciun cuvânt"Andreea Marin, despre moartea tragică a mamei sale: "Nu mai putea să rostească niciun cuvânt"

Andreea Marin: „Mama a sărit ca să ne apere pe noi”

Deși au trecut 37 de ani de la moartea mamei sale, între Andreea Marin și cea care i-a dat viață a rămas o legătură indisolubilă, dincolo de moarte. O moarte tragică și nedreaptă, la care un copil de nici 10 ani a fost martor și obligat ulterior să poarte în suflet ecourile incredibilei tragedii. Din păcate, sora ei, Cristina, avea doar 4 ani când s-a petrecut dramaticul accident.

Recent, Andreea și-a deschis sufletul în fața lui Mădălin Ionescu, la Metropola TV, unde a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre cel mai dureros moment al vieții sale… Cel în care un accident de mașină i-a răpit mama. Aceștia veneau de la mare și vedeta a povestit că părinții ei chiar se întrebaseră dacă să se întoarcă sau nu în acea zi acasă…

„Tata a fost aruncat din mașină. Lovitura a fost pe partea mea și a mamei, mama a sărit ca să ne apere pe noi, iar eu eram cu jumătate de corp în mașina noastră, cu jumătate de corp în autobuzul care a intrat în noi. Nu mi s-a întâmplat vreo ruptură, vreo fractură, însă mama a fost rău. Nu mai putea să rostească niciun cuvânt. O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima', a povestit Andreea.

„Ziua începea cu o mângâiere”

Acum ceva vreme, într-un interviu la fel de emoționant, Andreea Marin mărturisea că încă păstrează vie amintirea celei care i-a dat viață:

„Amintirea cea mai pregnantă, pe care o am legată de mama mea, este cea a dimineților în care ea venea și îmi punea palma pe frunte. Ziua începea cu o mângâiere și, dacă închid ochii acum, pur și simplu o simt fizic. O energie și o căldură care mă trezea la viață. Totul pornea în corpul meu și e de neuitat. Pur și simplu nu pot să uit această senzație. Pentru că am reținut-o, încerc să i-o ofer și eu fiicei mele, Violeta', spunea Andreea Marin pentru Libertatea.

Citește și: Andreea Marin, adevărul despre căsniciile cu Ștefan Bănică și Tuncay Ozturk: „O mare greșeală, prefer să uit!”

Citește și: Pepe are probleme cu banii, după divorț: „Mi-au promis că îmi dau bani, că îmi dau un teren'

Citește și: De ce a fost Ioana acasă la Ilie Năstase, după ce a fost bătută: „El îmi cere să ne împăcăm

Citește și: De ce nu poate Dorian Popa să facă copii: 'Nu trebuie să te joci cu chestia asta'

Amintiri din copilărie

Andreea Marin a avut o copilărie fericită până la fatidicul accident care i-a răpit mama. Vedeta a vorbit, în cadrul emisiunii lui Mădălin Ionescu, despre momentele fericite petrecute alături de părinții ei, dar și despre cât de mult a contat educația primită de la ei ulterior, în viață.

Andreea a povestit despre tatăl ei – pe care l-a pierdut în urmă cu 5 ani -, care era inginer constructor. Vedeta a mărturisit, amuzată, că abia într-un târziu a aflat că el construia case, și nu le dărâma…

„Am plecat cu răpănoasa (n.red.: o păpușă la care ținea foarte mult, chiar dacă era zdrențuită) de acasă în căutarea tatei. L-am găsit unde altundeva decât pe fundul unei gropi imense, unde avea să ridice un bloc. Unul dintre cei din apropierea lui îi îndreaptă atenția în sus, pe marginea craterului, unde o pitică cu păpușa la subraț stătea exact să cadă salutându-l pe tata. Am rămas cu ideea că tata asta face. Uite-l. Pe când tata construia', a povestit Andreea Marin.

Foto: Facebook, Metropola TV

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter