De ce nu poate Dorian Popa să facă copii: ”Nu trebuie să te joci cu chestia asta”

Publicat pe

Dorian Popa a răspuns la întrebările fanilor, care din ce în ce mai des erau curioși cu privire la momentul în care cântărețul și iubita lui, Babs, vor avea un bebeluș.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dorian Popa este extrem de sincer și deschis cu comunitatea lui de pe Youtube. El a răspuns într-un vlog la una dintre cele mai frecvente întrebări: când va fi tătic.

Deși este o întrebare intimă și delicată, Dorian Popa a ales să spună exact ce se întâmplă în relația lui, chiar dacă deseori preferă să fie discreți cu privire la viața lor personală.

Artisul a declarat în nenumărate rânduri că atât el, cât și iubita lui își doresc să facă acest pas, însă vor să aștepte momentul potrivit.

'Nu ne-am planificat nimic, totul a venit super natural, am zis că această casă va dezvolta relaţia noastră cu siguranţă. Îmi este frică de ideea de copilaş nu din punct de vedere financiar, nu din punct de vedere al împlinirii relaţiei noastre…am avut nişte pieteni care au avut probleme cu copilaşii la naştere. Mă sperie atât de tare ideea asta, chiar şi după naştere. Cred că este o chestie de laşitate într-un fel…

De ce nu poate Dorian Popa să facă copii: 'Nu trebuie să te joci cu chestia asta'De ce nu poate Dorian Popa să facă copii: 'Nu trebuie să te joci cu chestia asta'

Încă îmi e frică. Nu îmi dau seama. Eu făcând sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţă unui bebeluş. Şi dacă vreau să fac asta trebuie clar să urmez nişte paşi de curăţare, nu trebuie să te joci. Cred că m-aş căuta şi sub unghia mică de la picior', a declarat Dorian Popa.

Babs avertizează: este obositor să fii iubita lui Dorian Popa

Din afară, par cuplul perfect şi având în vedere că sunt împreună de mulţi ani, toată lumea este de acord că se şi iubesc cu adevărat. Însă, Babs recunoaşte: viaţa alături de Dorian Popa nu este deloc uşoară.

Citește și: Pepe a spus adevărul.A lovit-o sau nu pe Raluca Pastramă? „Au existat certuri, îmbrânceli’

Citește și: Ce făcea Raluka înainte să fie celebră. A început să câștige singură bani de la 13 ani

Citește și: Raluka a vorbit deschis despre operațiile estetice și cel mai mare complex fizic al ei: ‘E un lucru pe care l-am simțit în adolescență

„Uneori îmi este greu. Nu este uşor să fi iubita lui şi asta pentru că Dorian este un tip foarte activ. Are foarte multă energie şi este obositor. Mă deranjează, puţin ce-i drept, că tot timpul este în faţa oamenilor şi peste tot unde merg cu el privirile sunt aţintite asupra noastră’, a povestit Claudia, bruneta alintată Babs, care este alături de Dorian Popa de mai mulţi ani.

„Este un tip foarte strict, din toate punctele de vedere. Dorian m-a făcut să mă duc la sala de fitness, e foarte riguros cu treaba asta. Nu mă lasă să mănânc orice, îmi impune un stil de viaţă sănătos. Şi la cumpărături Dorian este mult mai cumpătat. Faţă de mine care sunt o „mână largă’, el este foarte chibzuit’, a mai povestit Babs.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter