(P) Experții IsadoraShop.ro: Noi tendințe în frumusețe – produse vegane de machiaj și îngrijire

Publicat pe

Conceptul Vegan–Friendly capătă din ce în ce mai multă amploare pe piața produselor de machiaj, precum și pe cea a îngrijirii și înfrumusețării unghiilor, tot mai multe românce dorindu-și să includă în rutina lor zilnică de frumusețe produse vegane. În termeni simpli, conceptul de Vegan – Friendly se referă la alimentele și produsele realizate sau fabricate fără utilizarea produselor de origine animală.

Produse de machiaj și înfrumusețare vegan-friendly de la cunoscutul brand suedez IsaDora

Unul dintre brandurile cele mai interesate de dezvoltare portofoliului cu produse de machiaj vegane este IsaDora, un brand suedez de top, ce a intrat recent și pe piața din România. Ori de câte ori există alternative vegetale sau sintetice la ingredientele din produsele IsaDora, ele devin opțiunea numărul 1. Astfel, cei de la IsaDora au scos pe piață mai multe produse de machiaj integral vegane, precum creioanele de buze, creioane de ochi special concepute pentru cele care preferă smoky eyes, precum și creioanele pentru sprâncene, demachiante pentru ochi si față, farduri de ochi colortae, fonduri de ten, pudre de față, pensule de machiaj sau chiar oje și tratamente pentru unghii. 

Lacuri de unghii, tratamente pentru întărirea unghiilor și uleiuri pentru unghii și cuticule – produse 100% vegane IsaDora

Ca să intri pe deplin în atmosfera de vară ai nevoie de multă culoare. Și ce te poate duce mai repede cu gândul la zilele de vacanță decât un lac de unghii precum IsaDora Holographic Nails, într-o nuanță spectaculoasă de ciclam, cu o explozie de glitter.  Manichiura ta va arăta atât de extravagantă încât o să vrei să petreci în fiecare seară de vară până dimineața. Și cum contextul nu prea ne mai permite, Holographic Nails ne va ajuta să visăm frumos. O să te îndrăgostești, mai ales că acest produs IsaDora este Vegan – Friendly, nu are alcool și deși este testat clinic, este prietenos cu animalele. Ce poți să-ți dorești mai mult? 

De ce oja IsaDora Holographic Nails?

Lacul de unghii IsaDora Holographic Nails este extrem de rezistent și se usucă rapid. Efectul de 3 D este garantat datorită periei late, care îl face și extrem de ușor de aplicat. Mixul de particule strălucitoare mai mici și mai mari crează un efect special, precum al unor bijuterii prețioase pentru unghii. Pentru un plus de diversitate și pentru că fiecare femeie este unică, lacul IsaDora poate să fie aplicat și împreună cu oja preferată, obținând astfel un rezultat unic.

Poți asorta culoarea Holographic Nails atât la o ținută office casual, pe care să o pună în valoare și să o scoată din anonimat, cât și la o rochie de seară, prețioasă în momentele în care vrei să te faci remarcată. Poți obține cu ușurință aspectul unghiilor dorit chiar și de acasă, cu noile produse IsaDora pentru îngrijirea unghiilor. Astfel, înainte de a aplica lacul, este indicat să folosim un primer pentru unghii, atât pentru protecție cât și pentru o rezistență mult mai îndelungată. Baza pentru unghii IsaDora, nuanța 'Natural' este o alegere ideală.

Primer pentru unghii, IsaDora

Acesta este practic un tratament care protejează unghia evitând ruperea și agățarea acesteia. Formula produsului este îmbogățită cu ingredinte ce au efecte incredibile pentru unghii după folosirea cu regularitate timp de minimum 4 săptămâni. Cu cât baza este mai calitativă, cu atât unghiile sunt mai protejate, iar culoarea rezistă mai bine, mai ales glitter-ul. Lacul de unghii IsaDora Holographic Nails poate fi, bineînțeles, aplicat și de sine stătător, însă pentru un aspect final perfect, fiecare detaliu contează. 

Îngrijire unghii cu uleiul pentru unghii și cuticule de la IsaDora

Pentru ca aspectul unei manichiuri să fie impecabil, uleiul pentru hidratarea și îngrijirea unghiilor și a cuticulelor este un must'. Ca să verifici dacă lacul de unghii este uscat complet, atinge 2 unghii între ele. Dacă simți că lipesc, mai așteaptă câteva minute și după încearcă din nou. Imediat după ce oja s-a uscat bine masează ușor pe linia unghiilor uleiul minune de la IsaDora, Nail and Cuticle Oil' care este Vegan Friendly, hidratează în profunzime și previne creșterea rapidă a cuticulelor.  În plus se absoarbe extraordinar de repede și nu pătează, textura sa fiind ca un balsam.

În conlcuzie lacul de unghii IsaDora Holographic Nails poate fi exact ceea ce cauți pentru un plus de strălucire, de farmec, încât vara asta să fie a ta'. Fie că vei pleca în vacanță sau îți vei petrece weekend-urile călduroase în curte sau pe balcon, starea ta de spirit va înflori odată cu aplicarea acestui boom de culoare. Se spune că nu se face primăvară cu o floare, dar te asigur că odată ce-ți vei face manichura cu IsaDora Holographic Nails, starea ta de spirit va fi învăluită de soare'. 

Pentru că nimic nu te poate duce cu gândul la apusurile roz de soare de la mare din Grecia sau la un cer senin plin de stele văzut de la un rooftop cu multă șampanie, decât această sticluță magică de lac de unghii IsaDora. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter