Cătălin Didu a murit, după ce s-a infectat cu COVID-19. Fostul fotbalist avea doar 43 de ani

Publicat pe

Încă o veste tristă în showbiz-ul românesc! Fostul fotbalist Cătălin Didu a murit la vârsta de 43 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19. Decesul sportivului a luat prin surprindere pe toată lumea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Didu a murit la vârsta de doar 43 de ani, în urma complicațiilor apărute din cauza infecției cu COVID-19. Fostul fotbalist era internat într-un spital din Craiova de mai multe săptămâni. Sportivul a jucat la echipa craioveană Extensiv Craiova, Alro Slatina și Apulum Alba Iulia.

Cătălin Didu a făcut un stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic ca să-l salveze. Familia a sperat până în ultima clipă că sportivul se va face bine și va merge acasă. Încă de când a fost internat, starea lui Cătălin Didu era gravă.

Citește și: Familia lui Gabi Luncă s-a împotrivit înmormântării după legile COVID. Va avea o înmormântare cu porumbei alb și covor roșu

Citește și: De ce a refuzat familia lui Nelu Ploieșteanu să ridice trupul artistului de la morgă. Au cerut autorităților să repete autopsia

Citește și: Celia și familia au suferit de COVID-19. Au petrecut două săptămâni în spital. „Simți că îi pierzi pe cei dragi'

Citește și: Andreea Marin, despre moartea tragică a mamei sale: „Nu mai putea să rostească niciun cuvânt'

Cătălin Didu a murit la 43 de ani

Familia este profund îndurerată de pierderea suferită. Cătălin Didu era căsătorit și avea o fetiță în vârstă de 3 ani, care acum a rămas fără tată.

Prietenii și foștii colegi de echipă au transmis mesaje de condoleanțe pe pagina sa de socializare. „Adio prieten drag..!!! Nu mi vine sa cred…!!!', a scris fostul portar de la Oltul Slatina, Alin Răceanu.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter