Fulgy a plâns în direct și a spus cine l-a îndemnat să se drogheze. „E singurul meu regret...”

Publicat pe

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a fost prins în timp ce conducea sub influența substanțelor interzise, motiv pentru care polițiștii i-au deschis dosar penal. Acesta a fost invitat la Xtra Night Show și a izbucnit în plâns, mărturisind că regretă că a consumat droguri și nu mai vrea să facă asta niciodată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fulgy, fiul în vârstă de 23 de ani al Vioricăi și Ioniță de la Clejani, a fost prins sub influența drogurilor în timp ce se afla la volan sâmbătă seara. Tânărul a fost invitat în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars unde a izbucnit în plâns și a spus că regretă faptul că a consumat substanțe interzise. Fulgy a mai spus că nu mai vrea să se drogheze niciodată pentru că știe ce exemplu negativ este și că oamenii și-au format o impresie greșită despre el în urma celor întâmplate.

Fulgy a plâns în direct și a spus cine l-a îndemnat să se drogheze. „E singurul meu regret...'Fulgy a plâns în direct și a spus cine l-a îndemnat să se drogheze. „E singurul meu regret...'

Fulgy, pe numele lui real Dan Manole, și-a amintit de copilărie și de cum se juca fără a-i trece prin minte că va fi vreodată ridicat de polițiști din cauza consumului de droguri. Fiul Viorică și al lui Ioniță de la Clejani a mărturisit că cel mai mare regret al lui este faptul că a ajuns să consume droguri.

Citește și: Fulgy a recunoscut că a consumat droguri. Ce decizie a luat acum:„Îmi pare rău, mamă, că…'

Citește și: Fulgy s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins drogat la volan:'Sunt plictisit de droguri. Nu știa nimeni când băgam cocaină'

Citește și: Michaela Prosan este însărcinată.Prima imagine cu burtica de gravidă

Citește și: Ce probleme de sănătate are Culiță Sterp după Survivor:„Fisură de menisc la picior si un început de…'

Fulgy, despre consumul de droguri

Fulgy are o părere negativă și despre societate, spunând că toată lumea e falsă și doar vor ceva de la el și de la familia lui. De asemenea, acesta a mai spus că banii au ajuns să fie mai importanți decât onoarea. În plus, fiul Viorică și al lui Ioniță de la Clejani nu vrea să fie un tată care să fie văzut de copiii lui să se droghează.

Îmi pare rău, simt un regret. Cunosc drogurile, asta e singurul meu regret, știu ce înseamnă droguri, nu îndemn pe absolut nimeni să se drogheze. Dacă te droghezi îți consumi serotonica, dopamina și tot ce ține de hormoni și de glande. Asta să se înțeleagă de la mine, nu vă drogați niciodată. Mă simt vinovat. Mi-am dat seama că toată lumea e falsă, cu toții vor ceva de la mine și familia mea. Se promovează prostia pentru că e normal ca banii să fie mai presus decât onoarea. Onoarea și respectul sunt mai presus de orice. Nu vreau să fiu un tată care e văzut de copiii lui că se droghează, ce exemplu aș fi eu?', a declarat Fulgy la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Cum a ajuns Fulgy să se drogheze

Fulgy a recunoscut că a consumat droguri și a mărturisit cine l-a îndemnat spre acest viciu. Fiul Viorică și al lui Ioniță de la Clejani dă vina pe anturajul fostei sale iubite unde se consumau substanțe interzise. Fulgy a vrut să încerce și el substanțele pe care anturajul fetei le consuma pentru a vedea cum este, dar spune că a fost cea mai mare greșeală.

Anturajul ei ( n.r. al fostei iubite), pus de șmecherii ăștia de care spun, da, a consumat THC, canabinoid ca așa se cheamă și da la petrecere toată lumea se droghează cu cocaină, eu nu prea pot să trag pe nas că am deviație de semn și sunt dependent de spray nazal. Din cauza anturajului vagabonțesc în care era fata asta am mai experiementat și eu să văd cum e', a spus Fulgy la Antena Stars.

Sursa Foto: Facebook, captură de ecran Antena Stars

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter