Viorica de la Clejani a răbufnit în direct la TV pentru Fulgy: „A ajuns lumea sa îmi dea mesaje de condoleanțe”

Publicat pe

După ce Fulgy a devenit protagonistul mai multor scandaluri, Viorica de la Clejani a răbufnit în direct, la televizor. Ea împreună cu soțul ei, Ioniță de la Clejani, sunt alături de copiii lor, iar cântăreața a dezvăluit că lumea a început să îi trimită mesaje de condoleanțe pe rețelele sociale pentru Fulgy, lucru care a mâhnit-o enorm.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fulgy este implicat în mai multe scandaluri, iar cazul lui a fost tot mai mediatizat în ultima vreme. Mama lui, Viorica de la Clejani, a răbufnit în direct, în cadrul unei emisiuni TV și i-a luat apărarea tânărului. Aceasta a dezvăluit că a început să primească mesaje de condoleanțe pe Facebook pentru Fulgy, lucru care a deranjat-o profund. În plus, Viorica de la Clejani a spus că atât Fulgy, cât și Margherita sunt copiii ei, iar ea îi va susține indiferent de situație.

Viorica de la Clejani a răbufnit în direct la TV pentru Fulgy: „A ajuns lumea sa îmi dea mesaje de condoleanțe'Viorica de la Clejani a răbufnit în direct la TV pentru Fulgy: „A ajuns lumea sa îmi dea mesaje de condoleanțe'

A ajuns lumea sa îmi dea mesaje de condoleanțe pe Facebook. Dar se poate asa ceva? Lasa-ma Ionita sa vorbesc ca nu mai pot. Lumea ne doreste raul si se bucura atunci cand nu ne este bine! Sunt copiii mei si eu ii sustin asa cum sunt', a spus Viorica de la Clejani, revoltată de cum este tratat Fulgy.

Citește și: Fulgy a jignit-o pe Viorica de la Clejani pe stradă:„Pe ce cânți, fă, tu?'

Citește și: Fulgy, acuzații grave din partea cazinoului de unde a fost dat afară:”Punea în pericol siguranța clienților”

Citește și: Răzvan Simion către Ioniță de la Clejani, despre Fulgy:„Nu te-ai gândit să-i tragi două perechi de palme?'. Ce răspuns neașteptat a dat artistul

Citește și: Totul despre nunta dintre Alina Vidican și milionarul american.Când se mărită fosta soție a lui Borcea

Viorica de la Clejani îi ia apărarea lui Fulgy

Viorica de la Clejani a susținut că doar prin lucruri negative se poate promova cineva în România și este conștientă că Fulgy a greșit prin acțiunile sale. Cântăreața este foarte nervoasă și deranjată de faptul că toată lumea îl judecă pe fiul ei și vrea ca acesta să fie lăsat în pace.

Asta e copilul meu. Ce sa fac acum, sa il omor? In tara asta nu vrea sa ma vada nimeni bine, dar daca apari cu lucruri negative, atunci esti vazut si promovat. A gresit si asta e. Sa ma lase toata lumea in pace! Sunt foarte nervoasa si suparata pentru ca Fulgy e judecat. Ce a facut? A luat de la gura cuiva? A luat banii cuiva? Sa fie lasat in pace si el si toata familia mea. Sa ma lase Ionita sa vorbesc si eu ca sunt mama lui pana la urma', a mai spus Viorica de la Clejani în apărarea lui Fulgy.

Ioniță de la Clejani: „Nu este singurul copil care greșește’

Ioniță de la Clejani îl apără și el pe Fulgy și spune că nu este singurul copil care greșește. De asemenea, acesta a declarat că fiul lui a decis să dea amploare scandalului pentru a se promova, inspirându-se de la vedetele internaționale. De asemenea, tatăl lui Fulgy a dezvăluit că nu îi este nici lui ușor cu ce se întâmplă, dar că nu poate să îl convingă să își aleagă altă metodă de promovare.

„Pentru presă este un subiect. Ei stau în fața casei mele zi de zi. (…) Îmi este greu să îl conving pe Fulgy să aleagă un alt mijloc de promovare. La momentul acesta, el s-a uitat la artiștii internaționali și urmărește ce fac ăia. Eu nu mă uit la activitatea lor, vorbim de Kardashian, Snoop Dogg, Cardi B’.

Conform lui Ioniță, Fulgy este dezamăgit de faptul că atunci când a cântat muzică clasică nu a fost băgat în seamă și consideră că acest scandal este cea mai bună strategie de a deveni cunoscut.

S-a dus în zona lor și stilul lor de a se promova. El a venit și mi-a zis: ‘Când am făcut muzică clasică, a vorbit cineva despre mine? (…) Acum sunt în trending. Eu nu sunt de acord cu felul acesta de promovare pentru că nu trăim în America. (…) Nu este singurul copil care greșește. Noi, în calitate de părinți, suntem alături de el‘, a spus Ioniță de la Clejani.

Sursa Foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter