Adina Buzatu a pozat goală, alături de 5 bărbați: "Nu am avut niciun moment de jenă"

Publicat pe

Adina Buzatu n-a fost niciodată adepta ținutelor excesiv de sexy, dar de data asta s-a întrecut pe sine însăși și a bifat o premieră în cariera ei: a pozat goală alături de de cinci bărbați. Haideți să vedem culisele acestei ședințe foto incendiare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adina Buzatu a lansat un masterclass care îi vizează pe domni, dar și pe doamnele care își doresc să fie de un real ajutor în alegerea vestimentației pentru bărbatul din viața lor. Pentru acest ghid complet de stil masculin, Adina Buzatu a gândit o ședință foto cum n-a mai făcut niciodată până acum. Stilista prezintă toate secretele ei în materie de modă prin intermediul acestui curs online, împărțit pe lecții video, fiecare conținând sfaturi utile, exemplificări, analize reale, etc..

Adina Buzatu a pozat goală, alături de 5 bărbați: "Nu am avut niciun moment de jenă"Adina Buzatu a pozat goală, alături de 5 bărbați: "Nu am avut niciun moment de jenă"

Citește și: Anca Serea, de urgență la spital cu mama ei:„M-am plimbat prin mai multe spitale'

Citește și: Percheziții la clinica dată în judecată de Loredana Chivu.Ce acuzații grave i se aduc patronului

Citește și: Fiul lui Ilie Dumitrescu, condamnat pentru trafic de droguri.Ce pedeapsă a primit Sică Dumitrescu

Citește și: Ce relație are Petre Roman cu fosta soție și cu cele două fiice. Catinca:„Este un tip care nu are prea multe regrete'

Adina Buzatu Masterclass, ghid de stil masculin

Ședința foto a avut loc în scop profesional, iar Adina Buzatu spune că nu s-a simțit incomod să pozeze goală pentru că toată echipa a fost una profesionistă. Doi dintre bărbații care au participat la proiect sunt actori, iar ceilalți trei sunt modele.

Ședința foto am gândit-o alături de Vali Bărbulescu. Lucrez de ani de zile cu el și îmi este prieten foarte bun. Așa că nu am avut niciun moment de jenă sau senzație neplăcută să pozez dezbrăcată. Suntem cu toții profesioniști și pozam pentru un proiect important. După 25 de ani de activitate, mă dezbrac de secrete și le ofer bărbaților, dar și femeilor, cele care vor să își îmbrace soții bine, un masterclass vestimentar, un ghid complet și complex de stil masculin.

Doi dintre băieții care au participat în acest proiect sunt actori profesioniști, iar 3 dintre ei, modele. Suntem obișnuiți să lucrăm în tot felul de contexte și nu este nimic nelalocul lui dacă unul dintre noi este dezbrăcat„, a declarat Adina Buzatu. 

Stilista a pozat goală lângă 5 bărbați

Adina Buzatu se dezbracă de toate secretele, iar cei interesați de acest ghid vor afla totul despre orice fel de ținută, vor învăța cum să își găsească propriul stil și cum să se îmbrace în funcție de forma corpului.

În acest Masterclass de stil înveți cum să îți îndrumi copilul către pedanterie și către găsirea propriului stil. În același timp, ghidul se adresează și doamnelor care obișnuiesc să poarte ținute masculine, cât și celor care vor să influențeze pozitiv ținuta și stilul bărbatului din viața lor„, mai spune stilista.

Sursa Foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter