Anca Serea, de urgență la spital cu mama ei: "M-am plimbat prin mai multe spitale"

Publicat pe

Anca Serea a ajuns la spital cu mama ei, după ce femeia s-a simțit atât de râu încât toată familia s-a speriat și a decis să ceară urgent ajutorul medicilor. Anca le-a povestit fanilor săi de pe Instagram că a mers la mai multe spitale până a găsit medicul potrivit care să-i ajute mama.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA!DE MAI, GRATIS, AICI!

Anca Serea s-a speriat foarte tare când mama ei a început să se simtă rău și cum nici un tratament făcut la domiciliu nu a dat rezultate, a decis să plece la spital. Anca nu a oferit detalii legate de boala mamei sale, însă a menționat că au ajuns la cardiolog, iar fanii au tras concluzia că este vorba de probleme cu inima.

Anca Serea, de urgență la spital cu mama ei: "M-am plimbat prin mai multe spitale"Anca Serea, de urgență la spital cu mama ei: "M-am plimbat prin mai multe spitale"

„Astăzi a fost o zi super ciudată pentru mine. Din păcate, mama mea s-a simțit destul de rău cu sănătatea și ieri și alaltăieri și am luat decizia să mergem la spital.

M-am plimbat prin mai multe spitale. (…) Am fost foarte mulțumimți de serviciile lor. Vreau să-i mulțumesc în special domnului doctor cardiolog care a văzut-o pe mama și s-a ocupat foarte bine de dânsa', a spus Anca Serea la InstaStory.

„Este eroina mea şi bunica perfectă!”

Anca spune că mama ei este eroina ei și bunica perfectă pentru cei șase copii ai ei. La rândul ei, femeia a declarat într-o emisiune TV că Anca a fost un copil foarte bun.

Anca a fost un copil foarte cuminte. Sunt putin insistenţă şi exigenţă, îmi pare rău pentru asta. Nu am avut probleme cu ei şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, a mărturisit mama Ancai la TV.

Citește și: Cum au reacționat părinții lui Nicole Cherry când au aflat că e însărcinată:„Mă susțin necondiționat’

Citește și: Maria Șandru de la Chefi la Cuțite este însărcinată.Ce sex are bebelușul

Citește și: Primele detalii despre botezul lui Josephine, fetița cuplului Gina Pistol – Smiley.Cine sunt nașii

La rândul său, Anca are probleme cu anemia și nu doar o dată a ajuns la spital din cauza asta. Bruneta se confruntă încă de la 19 ani cu această situație.

„Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe, înainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut şi primele investigaţii din cauza unor menstruaţii abundente. Aveam ameţeli frecvente, stare de slăbiciune.

Eu nu am făcut tratamente susţinute şi nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc. Şi cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate.', a spus Anca Serea pentru Ok Magazine!

'Voiam să-mi scriu testamentul'

Anul trecut, Anca Serea a ajuns la spital de mai multe ori și spune că la un moment dat a vrut să-și scrie testamentul.

Eu mi-am prioritizat lucrurile în viaţă şi încerc să nu ies din starea mea de linişte. Poate doar când am fost foarte bolnavă am fost speriată, aproape că voiam să-mi scriu testamentul. Atunci am vrut să-mi fac absolut toate investigaţiile. Acum sunt bine', a spus Anca Serea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter