Cum au reacționat părinții lui Nicole Cherry când au aflat că e însărcinată: „Mă susțin necondiționat”

Publicat pe

Nicole Cherry a anunțat că este însărcinată, vedeta îndeplinindu-și astfel cel mai mare vis: acela de a fi mamă tânără. În acest context, solista a discutat în premieră despre statutul pe care îl are acum, cel de viitoare mămică, dar și despre reacțiile apropiaților la aflarea veștilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, având mai bine de două milioane de fani pe rețelele de socializare. Tânăra în vârstă de 22 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Florin, cel care i-a fost alături în orice moment. La scurt timp după ce a anunțat că este însărcinată, Nicole Cherry a discutat despre superba perioadă pe care o traversează.

În cadrul aceluiași interviu, solista a dezvăluit și reacția pe care părinții săi au avut-o la aflarea veștilor și a explicat ce fel de relație are cu aceștia. 'Părinții mei s-au bucurat foarte mult! Am cei mai fantastici părinți, care sunt alături de mine si mă susțin necondiționat.', a declarat Nicole Cherry, pentru Fanatik.ro.

Citește și: Scandal între Aurel Pădureanu și tatăl lui Nicole Cherry: „Pentru mine, acest om nu reprezintă nimic'

Citește și: Cum decurge relația dintre Nicole Cherry și iubit după ce s-au mutat împreună. Cântăreața se vede curând mireasă – EXCLUSIV

Citește și: Legătura neștiută dintre Nicole Cherry și Cornelia Catanga: „Mă mândresc cu asta”

Citește și: Cum și-a ales Nicole Cherry numele de scenă: 'Părinții și rudele mereu făceau glume pe seama mea'

Cum au reacționat părinții lui Nicole Cherry când au aflat că e însărcinată: „Mă susțin necondiționat'Cum au reacționat părinții lui Nicole Cherry când au aflat că e însărcinată: „Mă susțin necondiționat'

Nicole Cherry, detalii despre sarcină: „Momentul nu cred că ți-l alegi'

Cu toate acestea, rezervată în declarații, ca de obicei, Nicole Cherry nu a dezvăluit prea multe amănunte despre reacția pe care iubitul ei a avut-o atunci când a aflat că este însărcinată: 'Este ceva personal și îmi doresc să rămână între mine și el.'

Deși nu și-a „programat' sarcina, celebra cântăreață nu a lăsat acest lucru nici la voia întâmplării. Vedeta și-ar fi dorit să devină mamă, semn că era de așteptat ca acest lucru să se întâmple în viitorul apropiat.

'Nu cred ca exista un moment anume în care îți dorești, o perioadă exactă. Cu siguranță, toate femeile își doresc să fie mame, este un sentiment înălțător. Dar momentul nu cred că ți-l alegi. Cel puțin așa s-a întâmplat în cazul meu. La mine a fost undeva la mijloc, nici programat până la ultimul detaliu, nici întâmplare'., a mai adăugat vedeta, potrivit aceleiași surse.

Nicole Cherry: „Nu ne-am gândit la căsătorie'

Deși este pe cale să devină mămică, vedeta a explicat că nu se pune problema unei nunți. Atât ea, cât și Florin se concentrează asupra momentului în care bebelușul va veni pe lume și, implicit, asupra micuțului.

'Nu ne-am gândit încă la căsătorie. Focusul nostru este bebe, momentan.', a conchis Nicole Cherry.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter