Scandal între Aurel Pădureanu și tatăl lui Nicole Cherry: „Pentru mine, acest om nu reprezintă nimic”

Publicat pe

Un nou scandal a izbucnit în lumea mondenă, între soțul regretatei Cornelia Catanga și tatăl solistei Nicole Cherry, George Ghinea. Aurel Pădureanu îl acuză că l-a uitat la greu și spune că nu are caracter.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Soțul regretatei Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu, face acuzații grave la adresa tatălui lui Nicole Cherry, cel care i-ar fi rudă mai îndepărtată. Conflictul a început în luna aprilie, când Aurel Pădureanu i-a reproșat lui George Ghinea că familia acestuia nu l-a invitat la o petrecere. Însă scandalul nu s-a oprit acolo.

Scandal între Aurel Pădureanu și tatăl lui Nicole Cherry: „Pentru mine, acest om nu reprezintă nimic'Scandal între Aurel Pădureanu și tatăl lui Nicole Cherry: „Pentru mine, acest om nu reprezintă nimic'

Tatăl lui Nicole Cherry s-a arătat dezamăgit de ultimele apariții publice ale lui Aurel Pădureanu: „ Cred că dânsul a îmbătrânit. Sunt niște frustrări d-ale sale. Dacă l-am uitat? Ce putem spune? Eu cu domnul Mitică m-am întâlnit de 15 ori și sunt căsătorit cu soția mea de 29 de ani, sunt ceva ani. Dacă lui îi plac scandalurile, să facă în continuare acest lucru. Altă explicație nu am! Am zis că are anumite frustrări pentru că așa se înțelege, să te duci la televizor și să spui, unei țări întregi, că te-a uitat neamul, nu este frumos', a spus George Ghinea.

Citește și: Aurel Pădureanu e revoltat pe cei care nu l-au ajutat după moartea Corneliei Catanga

Citește și: Aurel Pădureanu s-a mutat la fiica din prima căsătorie, după moartea Corneliei Catanga

Citește și: Andreea Ibacka este însărcinată a doua oară

Citește și: Andreea Ibacka a arătat ecografia bebelușului, după ce a anunțat că e însărcinată:

Replica lui Aurel Pădureanu nu a întârziat să apară. Soțul doamnei muzicii lăutărești l-a taxat pe tatăl lui Nicole Cherry.

„Nu mă interesează acest om. Îmi este și scârbă să vorbesc despre un om care nu are caracter. Pentru mine acest om nu reprezintă nimic. Zero ori zero este egal cu zero. Eu și soția mea Cornelia am luat-o de mână pe Nicole și am dus-o la Titus Munteanu, ca să o vadă. Nicole este fata nepoatei mele. Eu știu multe despre familia asta, dar mai bine las lucrurile așa cum sunt', a precizat Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu spune că nu are nevoie de ajutor

De asemenea, Aurel Pădureanu a transmis că nu are nevoie de ajutor din partea tatăl lui Nicole Cherry: „ Pentru mine, omul acesta nu reprezintă nimic, știu că a fost la înmormântarea soției mele, l-am văzut. El înainte de a face cariera asta a fost șofer și acum a ajuns mare impresar. Nu doresc nimic de la el, doar să stea de vorbă cu mine, atâta tot. Mă simt gol sufletește, mă duc și acum la cimitir, la Cornelia, și plâng și îmi urlu durerea. Eu nu am nimic cu fetița aceea, ei sunt oameni răi, nu Nicole'

Aurel Pădureanu încă nu a acceptat moartea soției

Soțul Corneliei Catanga încă încearcă să se obișnuiască cu lipsa solistei. Suntem distruși sufletește. Îmi alin dorul mergând la ea, la cimitir. Zilnic merg la cimitir și plâng pe mormântul ei. Trebuie să-mi adun puterile, ca să am grijă de Alex, să ies cu el pe stradă, la plimbare, la cumpărături, să mergem mai departe'.

„El este lumina ochilor mei, este rodul iubirii mele cu Cornelia, femeia care a fost prietena mea, soția mea, iubita mea. Fără ea, pare că totul s-a sfârșit. Nu-mi găsesc locul, de ce mi-a luat-o Dumnezeu așa de repede?', a mai spus Aurel Pădureanu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter