Aurel Pădureanu s-a mutat la fiica din prima căsătorie, după moartea Corneliei Catanga: ”N-am avut bani nici de pâine”

Publicat pe

A trecut o lună de la moartea Corneliei Catanga, iar Aurel Pădureanu nu-și mai revine. După ce fost dat afară din casă, soțul regretatei artiste a ajuns să locuiască în casa fetei sale din prima căsătorie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pe lângă durerea sufletească pe care o are, Aurel Pădureanu are și mari probleme financiare. După moartea Corneliei Catanga, el a fost dat afară din casa în care locuia cu chirie, pentru că nu mai avea bani să plătească. Aflat la vârsta de 70 de ani, Aurel Pădureanu nu stă prea bine nici la capitolul sănătate.

Aurel Pădureanu s-a mutat la fiica din prima căsătorie, după moartea Corneliei Catanga: 'N-am avut bani nici de pâine'Aurel Pădureanu s-a mutat la fiica din prima căsătorie, după moartea Corneliei Catanga: 'N-am avut bani nici de pâine'

Cum să mă simt? Sunt la fel ca în ziua în care a murit Cornelia mea. Sunt supărat şi nu îmi va trece niciodată starea asta. Să ştiţi că o femeie, când rămâne singură, se mai descurcă, dar invers, nu! Am iubit-o şi am divinizat-o pe Cornelia. Acum îi fac parastasele. Tocmai ce s-a împlinit o lună de când nu mai este lângă mine. O să fie un Paşti foarte greu.

Mi-amintesc cum a fost anul trecut, cum se pregătea cu bunătăţi. Era o femeie tare harnică, şi poate că nici ea nu mai putea şi nu se simţea bine pentru că avea probleme de sănătate, dar nu se lăsa! Dorm cu ea în gând şi mă trezesc la fel. M-a lăsa singur', a spus cu ochii în lacrimi soţul Corneliei Catanga pentru Click!.

Aurel Pădureanu a fost uitat de familie

Necăjit și îndurerat, soțul Corneliei Catanga a mărturisit că a fost uitat de familie și că abia mai primește un telefon de la cei apropiați. Aurel Pădureanu este supărat că mama lui Nicole Cherry, nepoata lui, nu l-a chemat și pe Alexandru atunci când și-a sărbătorit ziua de naștere.

Te uită ea, familia, darămite cei străini. Nu mă mai sună nimeni să vadă dacă sunt bine, pentru că nu mai au nici un interes, nu mai trăieşte Cornelia, ce să facem. Voi, presa, mai sunaţi să mă întrebaţi cum mă mai simt, dar în rest… nimeni. Îmi pare şi mie rău, că oamenii ar trebui să fie mai buni şi mai calzi mereu, nu doar în sărbători. Nu cerem nimic, nici un ban, ci doar puţină compasiune. Parcă de băiatul meu, de Alex, îmi pare rău, pentru că lui ar trebui să i se dea aşa un pic de atenţie, să fie scos din starea asta.

Uite, a fost ziua mamei lui Nicole Cherry, putea să îl cheme şi pe el să mai uite un pic. Mama lui Nicole e nepoata mea, iar bunica ei e sora mea. Deci suntem fraţi. Când era mică, Cornelia a luat-o de mână şi a dus-o la Titus Munteanu şi i-a spus să aibă grijă de ea. A băgat-o la televiziunea copiilor, a ajutat-o peste tot. Păcat, păcat că se uită lucrurile astea, nu au zis niciodată un mulţumesc, sau să spună public despre Cornelia', a mai spus, cu tristeţe în glas, Aurel Pădureanu.

Citește și: Aurel Pădureanu e revoltat pe cei care nu l-au ajutat după moartea Corneliei Catanga: „A promis și Gigi Becali, nu a făcut nimeni nimic”

Citește și: De ce nu are pensie Aurel Pădureanu: „Am muncit doar la negru”

Citește și: Drama care i-a marcat viața Corneliei Catanga! A fost născută prematur și nu i s-a dat nicio șansă de supraviețuire

Citește și: Cornelia Catanga a murit cu un regret imens, legat de fiul ei: „Nu a vrut să își asume…”

Aurel Pădureanu s-a mutat la fiica din prima căsătorie

Rămas fără un acoperiș deasupra capului, soțul regretatei cântărețe s-a mutat în casa fiicei sale din prima căsătorie. Aurel Pădureanu și-a luat și băiatul cu el, iar în prezent stau în casa Nicoletei.

Eu am fată de aproape 50 de ani din prima căsnicie, o cheamă Nicoleta. Stau cu Alex la ea deocamdată, ne ţine pentru că nu am mai avut bani de plătit chiria. E foarte greu. Avem lucrurile împrăştiate pe colo şi până colo, ce să facem. Asta e situaţia', a mai spus cu voce tristă.

Aurel Pădureanu: „A fost o perioadă când nu am avut un ban de pâine'

Aurel Pădureanu a povestit de ce are probleme cu banii la acest moment, menționând că au fost momente când nu a avut nici bani de pâine.

„A fost o perioadă, cu foarte mulți ani în urmă, până să facem împrumut la bancă, să pierdem casa, când era foarte bine. După ce am pierdut casa Cornelia s-a îmbolnăvit și a avut probleme mari de sănătate, pentru că în afară de faptul că suferea cu inima a avut și o problemă cu ochii.

Și nu a mai cântat o perioadă foarte lungă. A fost o perioadă, o spun cu toată responsabilitatea, în care nu am avut un ban de pâine. A fost o perioadă când a fost adulată, apoi a intrat atunci într-un con de umbră', a povestit Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu: „Vreau să-i cer scuze domnului Becali'

Tot acum, Aurel Pădureanu a profitat de ocazie pentru a-i cere scuze lui Gigi Becali, după ce i-a solicitat ajutorul.

Noi eram uneori și pizmuiți de colegi pentru că eram un cuplu care acoperea o paletă mult mai largă de genuri muzicale. Cornelia cânta cu mult profesionalism muzica lăutărească, iar eu cântam romanța, care face parte din patrimoniul național, dar nu am cântat pe niciun post de televiziune, cu toate că mi s-a spus că sunt cel mai bun cântăreț de romanțe. (…)

Acum nu cer nimic de la nimeni, că mi-e rușine, am o vârstă, pot mai mai cânt și la vârsta asta, foarte frumos și elegant, dar dacă s-a întâmplat cu Cornelia asta este mult mai greu. Și am pierdut tot: am pierdut casa, tot-tot-tot. Și vreau să-i cer scuze domnului Becali pentru faptul că am îndrăznit să-l deranjez cu un lucru și nu vreau. Îi cer mii de scuze', a spus Aurel Pădureanu, potrivit ciao.ro.

Aurel Pădureanu: „Mi-a murit copil de 15 ani înecat'

De asemenea, fostul soț al regretatei Cornelia Catanga a mai vorbit despre un episod extrem de dureros dinn viața lui, când și-a pierdut un copil.

A fost o perioadă în care am câștigat bani frumoși și nu am apelat la nimeni, niciodată. Dar banii s-au dus, pentru că am familia numeroasă și a trebuit să-i ajut pe toți. Și o să mai spun ceva, ce nu am spus pe niciun post de televiziune: în 1979 am fost plecat într-un turneu în străinătate și când m-am întors – eu am din prima căsătorie încă doi copii – mi-a murit copil de 15 ani înecat, pe care nici nu l-am văzut mort. Și poți să-ți imaginezi în ce situație am fost și ce probleme am avut în viață', a mai povestit Aurel Pădureanu.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter