Cum și-a ales Nicole Cherry numele de scenă: ”Părinții și rudele mereu făceau glume pe seama mea”

Publicat pe

A visat dintotdeauna să cânte, a trecut peste obstacolele şi provocările din lumea artistică şi şi-a convins părinţii că vrea să facă muzică toată viaţa, deşi era doar un copil. La 14 ani, eforturile i-au fost recunoscute: a fost desemnată „Best New Artist în 2013, atunci când prima ei piesă, „Memories, a ocupat săptămâni în şir primul loc în topurile muzicale. Ea este, doamnelor şi domnilor, Nicole Cherry!

De ce Nicole Cherry? Cine a venit cu acest nume de scenă?

Eu sunt o împătimită a cireșelor. În fiecare vară, când apar aceste fructe, doar asta mănânc, zi de zi. Părinții și rudele mereu făceau glume pe seama mea că sunt cireșica. La mine, nu există masă normală, ci doar cireșe în meniu. (râde) Atunci când mă gândeam la un nume de scenă, tot mă întrebam ce ar merge, să fie și ceva de rezonanță, să sune a internațional, nu un nume banal. Și așa am spus Cherry, pentru că și străinii pot pronunța, dar mă și reprezintă.

Coperta VIVA! mai

Coperta VIVA! mai

De la puștoaică, la o tânără frumoasă, atrăgătoare. Cum e Nicole Cherry, acum, la 20 de ani? Care sunt principalele trăsături care ar reuși să te descrie cel mai bine? Sau ce hashtag simți că ți se potrivește?

#nevergiveup este cel mai potrivit, pentru tot ceea ce înseamnă Nicole Cherry, azi. Consider că abia acum începe maturizarea mea ca femeie. Este cursul firesc al vieții. Sunt loială, ambițioasă, perfecționistă și foarte sufletistă.

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter