De ce nu mai aduce Maria de la Survivor puncte: „Sunt două motive...”

Publicat pe

Maria de la Survivor pare să fie din ce în ce mai afectată de tensiunile care există în tabăra Războinicilor. Tânăra a explicat că nu se află într-o stare extraordinară și că nu mai poate aduce puncte, chiar dacă intră pe traseu. Războinica a povestit ce se întâmplă cu ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Maria, una dintre cele mai bune concurente de la Războinici, pare că trece printr-o perioadă grea și că tensiunile din tabăra ei o influențează negativ. Faptul că nu se mai poate concentra la ce are de făcut se vede în performanțele ei din ultima vreme.

De ce nu mai aduce Maria de la Survivor puncte: „Sunt două motive...'De ce nu mai aduce Maria de la Survivor puncte: „Sunt două motive...'

În „bătălia' cu Faimoasele, Maria a demonstrat că este o sportivă foarte bună și că Războinicii se pot baza pe ea. Tânăra a adus multe puncte echipei, fapt ce a făcut să fie văzută ca o adversară de temut. Însă, în ultima perioadă, performanțele Mariei au scăzut.

De ce nu mai aduce Maria puncte echipei

Maria a mărturisit că neînțelegerile din echipă o afectează atât la nivel psihic, cât și la nivel de performanțe. Pe lângă certurile din tabăra Războinicilor, și faptul că nu a mai avut parte de susținerea colegilor a supărat-o pe Maria, iar nominalizarea spre eliminare a Adelinei a fost cireașa de pe tort.

Citește și: Cine este Maria Chițu de la Survivor.

Citește și: Secretele relațiilor dintre Maria, Albert și Marius, la Survivor.

Citește și: Fulgy, reclamat la Poliție chiar de Ioniță de la Clejani.

Citește și: Florin Dumitrescu a avut nevoie de îngrijiri medicale la Chefi la Cuțite:

Sunt dezamăgită de mine pentru că am avut o grămadă de intrări, 5 intrări și nu am reușit să aduc decât 2 puncte amărâte. De ce s-a întâmplat asta? Din două motive. Unul din ele este că nu am fost susținută așa cum eram odată, dar nu la modul că aveam nevoie de susținere ca să pot să aduc punctul, la modul că am fost dezamăgită de oamenii de care m-am simțit foarte apropiată în astea 2 luni', a explicat Maria.

Maria a mărturisit că în interiorul ei s-a dat o luptă și nu s-a mai putut concentra, iar nominalizarea Adelinei spre eliminare a afectat-o și mai tare, cea pe care o consideră cea mai asumată persoană din echipa ei.

Cumva, în interiorul meu s-a dat o luptă, nu am putut să mă mai concentrez cum o făceam odată, nu am mai avut aceeași îndemânare la sfârșit și asta s-a întâmplat. Al doilea motiv pentru care nu am putut să aduc mai multe puncte a fost pentru că știam că Adelina este nominalizată, singura persoană asumată din echipa mea'.

Cine este Maria Chițu de la Survivor

De la vârsta de 15 ani, Maria Chițu (20 de ani) practică dansul latino și, din imaginile publicate pe rețelele de socializare, reiese că adoră să pozeze sexy. A studiat un an la Facultatea de Business și Turism, însă a renunțat pentru că și-a dat seama că nu este ceea ce își dorește. Maria Chițu de la Survivor a lucrat ca asistent manager, hostess și a colaborat cu agenții de modelling.

Din dorința de a face față tuturor provocărilor din Republica Dominicană și ambiția pe care o are atunci când vine vorba despre concursuri, Maria Chițu s-a înscris la Survivor România. Concurenta s-a înscris la casting alături de fratele ei, însă doar ea a fost selectată. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter