Secretele relațiilor dintre Maria, Albert și Marius, la Survivor. Sora Războinicei a dat-o de gol

Publicat pe

Apropierea dintre Maria Chițu și Albert Oprea la Survivor a ridicat multe semne de întrebare, mai ales după episodul „sărutului furat'. Mai mult, Maria a spus la un moment dat că s-ar simți atrasă de Marius Crăciun. Marta, sora mai mică a Mariei Chițu, a făcut declarații despre parcursul Războinicei în competiție, dar și despre relația cu Albert sau cu Marius.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sora Mariei Chițu sare în apărarea Războinicei. Marta susține că sora ei s-ar fi uitat foarte puțin la emisiune înainte de aintra în competiție, motiv pentru care nu a r fi știut că Albert Oprea este favoritul publicului. Ea a subliniat că, de fapt, adevăratul motiv care ar sta în spatele acțiunilor sale ar fi că a sesizat o nedreptate care i s-ar fi făcut lui Albert Oprea. De aceea, a decis să îi ia apărarea Războinicului.

Secretele relațiilor dintre Maria, Albert și Marius, la Survivor. Sora Războinicei a dat-o de golSecretele relațiilor dintre Maria, Albert și Marius, la Survivor. Sora Războinicei a dat-o de gol

„Eu o cunosc pe Maria și stiu că s-a uitat de vreo două, trei ori la emisiune. Când a ajuns acolo nici nu cred că știa cum îi cheamă pe toți, dar cine e favorit. Ea e omul care se uită imediat la nedreptate. Ea a și spus la un moment dat, când se certa cu Sorin, că a văzut nedreptatea care i se făcea lui Albert și i-a luat partea', a spus Marta Chițu la „Ștafeta mixtă'.

Sora Mariei Chițu, despre sărutul Războinicei cu Albert

Marta a vorbit și despre sărutul dintre Maria Chițu și Albert Oprea, care ar fi fost mai degrabă unul furat. Sora Războinicei de la Survivor a menționat căt de ciudat este că a făcut-o fără să-i ceară permisiunea.

„Acel sărut, ar trebui să știu exact ce s-a întâmplat, ca să îmi dau seama. Dacă, într-adevăr, a sărutat-o, mi se pare puțin ciudat că nu i-a cerut permisiunea', a mai precizat sora Mariei Chițu, potrivit wowbiz.ro.

Marta și-a spus deschis și fără ocolișuri părerea pe care o are despre Albert Oprea. „Îl consider un băiat bun la suflet. Este un pic mai bleguț din punctul meu de vedere', a menționat tânăra, potrivit wowbiz.ro.

Sora Mariei Chițu: „Eu cred că nu îi place de niciunul'

În ceea ce privește gusturile Mariei Chițu, Marius Crăciun ar fi cel care s-ar apropia mai mult. În schimb, caracterul lui Albert ar putea să o atragă mai mult.

„Eu consider că, din gusturile pe care știu că le are, că i-ar plăcea mai mult de Marius. S-ar putea să nu îi placă mai mult de Marius decât de Albert, dacă ne luăm după caracter. Eu cred că nu îi place de niciunul', a mai spus Marta.

Citește și: Cum a reacționat Maria Chițu după ce Albert a sărutat-o la Survivor:”Eu dormeam, și tu…”

Citește și: Motivul pentru care Maria Chițu se simte atrasă de Marius Crăciun, la Survivor.De cine îi aduce aminte

Citește și: Andreea Lodbă de la Survivor s-a întors în România.A fost așteptată de iubit la aeroport

Citește și: Cerere în căsătorie la Mireasa!Izabela și Blaze s-au logodit

Sora Mariei Chițu: „Mama este tot timpul îngrijorată'

Marta a vorbit și despre cum stau lucrurile în familie, de când Războinica a plecat din țară. Mama sa ar fi mereu cu sufletul la gură, așteptând să-și vadă fiica, în timp ce tatăl său ar fi o fire mai calmă.

„Mama este tot timpul îngrijorată. Ea joi, vineri, sâmbătă și duminică stă cu gândul la Survivor. Tata e o fire mai calmă și are încredere că ceea ce trebuie să se întâmple o să se întâmple', a conchis sora Mariei Chițu de la Survivor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter