Elena Ionescu, despre posibilul câștigător Survivor sezon 2: "E singurul din echipa lui care..."

Publicat pe

Deși de obicei în astfel de competiții mai puține femei ajung să ia marele premiu, anul trecut Elena Ionescu a fost prima câștigătoare Survivor! Artista, care știe perfect cum merg lucrurile în interior, a făcut acum un pronostic interesant cu privire la câștigătorul Survivor sezon 2.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Elena Ionescu a câștigat prima ediție Survivor cu sprijinul important al telespectatorilor, artista reușind să se impună în fața celorlalți trei competitori, într-un show în care, de obicei, favoriți sunt bărbații. La vremea respectivă fanii au fost foarte fericiți, cu atât mai mult cu cât elena era o mamă singură și cu o situație financiară deloc de invidiat.

Paradoxal, artista este convinsă că, de data aceasta, în sezonul 2, un bărbat va fi cel care va câștiga competiția și a făcut și câteva pronosticuri.

Elena Ionescu, despre posibilul câștigător Survivor sezon 2: "E singurul din echipa lui care..."Elena Ionescu, despre posibilul câștigător Survivor sezon 2: "E singurul din echipa lui care..."

Elena Ionescu are doi favoriți în competiția Survivor

În competiția din Republica Dominicană lupta este tot mai strânsă, iar fanii de acasă și-au setat deja favoriții. Elena Ionescu, artista care a câștigat prima ediție a competiției Survivor, are și ea favoriții ei și chiar dacă, mărturisește, nu a urmărit chiar fiecare episod, și-a făcut deja o idee despre viitorul câștigător.

'Din ceea ce am văzut eu, Zanni este marele favorit, la Faimoși. Cred că are cea mai mare susținere, se descurcă foarte bine și pe traseele de la Survivor, e popular', a spus, pentru FANATIK, Elena Ionescu.

Citește și: Culiță Sterp de la Survivor a ajuns în România: „E ca și cum aș fi ieșit din închisoare”

Citește și: Teo și Maia, primul pictorial împreună:„Când crești un copil de la zero, este copilul tău biologic’

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, la un pas de împăcare:„E romantic, mă curtează’

Citește și: What’s Up și Alice Badea s-au despărțit: „El e în vacanță, eu am treabă'

Citește și: Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre căsnicia lui Pepe cu Raluca Pastramă: „Doliul se poartă un an'

Artista nu exclude însă ca marele câștigător să fie din tabăra Războinicilor, iar în acest caz artista are în vedere tot un concurent rămas în competiție de la început.

'Albert de la Războinici are și el șanse, deși cred că, totuși, Zanni va strânge mai multe voturi. Dar doar Albert de la Războinici cred că mai poate câștiga Survivor, e singurul din echipa lui care ar putea să o facă', a mai spus artista pentru sursa citată.

În ceea ce privește fetele de la Survivor, artista a mărturisit că favorita ei este Elena Marin, însă în momentul de față nu consideră că ar putea să se mai impună în competiție, chiar dacă o vede în finală.

'Îmi place mult de Elena Marin, e favorita mea. O vreme a fost foarte bună, dar acum, așa mi se pare, lucrurile nu mai sunt ca înainte. A mai greșit și ea, în plan social, a avut și perioade mai proaste pe traseu, dar e un concurent puternic, o văd în finală', a precizat Elena Ionescu pentru FANATIK.

A intrat la Survivor cu șanse mici

În momentul în care Elena Ionescu a intrat în competiția Survivor, nimeni nu și-a închipuit că ea va fi cea care va lua marele premiu. Paradoxal, artista a ajuns acolo întâmplător, ea înlocuind-o pe Maria Filimon. Cu toate că nu a fost una dintre cele mai puternice concurente din competiție, iar pe parcursul Survivor a intrat în conflict cu mul’i dintre colegii ei, primind 8 propuneri spre eliminare, Elena s-a bucurat, în schimb, de susținerea publicului, impresionat, în mare măsură, și de povestea ei de viață.

„Tot sacrificiul pe care l-am făcut aici este pentru băieţelul meu Răzvănel, pe care l-am lăsat acasă la vârsta de 1 an şi 4 luni. Vreau să îi ofer un trai mai bun, un cămin şi sper din tot sufletul să câştig pentru că asta este cea mai mare realizare pe care aş putea să o fac pentru el în momentul de faţă„, declara Elena înainte de marea finală de la Kanal D.

Și iată că artista și-a văzut realizabil visul de a-i oferi fiului ei o casă, după ce a câștigat prima ediție Survivor și a intrat în posesia premiului de 250.000 de lei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter