Motivul pentru care Maria Chițu se simte atrasă de Marius Crăciun, la Survivor. De cine îi aduce aminte

Publicat pe

Maria Chițu este una dintre concurentele noi de la Survivor România. Aceasta s-a atașat mult de Marius Crăciun. De fiecare dată când urmează să intre pe vreunul dintre traseele sportive, Maria Chițu îi cere Războinicului să o însoțească și să îi ofere indicații la final. Ba mai mult, Războinica Maria i-a mărturisit Verei că se simte în largul ei în preajma lui Marius Crăciun pentru că seamănă foarte mult cu fratele ei, Ioan.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Maria Chițu este noua Războinică de la Survivor românia, emisiune difuzată de Kanal D. Aceasta a tot fost văzută în preajma lui Marius Crăciun. Ba mai mult, de fiecare tată când urmează să intre pe traseul sportiv, Maria Chițu îi cere lui Marius Crăciun să o însoțească și să-i ofere indicații de pe margine.

Motivul pentru care Maria Chițu se simte atrasă de Marius Crăciun, la Survivor. De cine îi aduce aminteMotivul pentru care Maria Chițu se simte atrasă de Marius Crăciun, la Survivor. De cine îi aduce aminte

Maria Chițu i-a dezvăluit Verei, colega sa recent eliminată de la Survivor, de ce se simte așa de apropiată de Marius Crăciun. Motivul pentru care aceasta se simte în largul ei în preajma Războinicului este pentru că Marius seamănă foarte bine cu Ioan, fratele Mariei Chițu.

De asemenea, Maria Chițu crede că Starlin este foarte dur și din acesta motiv nu vrea ca el să fie cel care să-i ofere indicații de pe margine.

Ei sunt foarte diferiți (Marius și Starlin, n.r.). Marius seamănă foarte mult cu fratele meu și de asta îl iau cu mine. Pur și simplu mă ambiționează foarte tare faptul că îl văd pe fratele meu în el. Starlin e foarte rău, foarte dur cu tine. Când strigă la tine te sperie un pic. Marius e mai blând', a explicat Maria Chițu.

Citește și: Scandal monstru la Survivor, între Războinicele Vera și Maria:”O iau la bătaie dacă…”

Citește și: Vera Miron, primele declarații după eliminarea de la Survivor:”Am primit foarte multe jigniri”

Citește și: Cei trei concurenți pe care Cătălin Moroșanu îi vede în finala Survivor:„Au potențial foarte mare'

Citește și: Logodnicul Elenei Marin de la Survivor, despre Zanni:„Băiețașul ăsta nu ratează nicio ocazie de a o ataca'

Cine este fratele Mariei Chițu de la Survivor

Dacă aruncăm un ochi peste pozele cu fratele Războinicei Maria Chițu, îi putem da dreptate tinerei. Ioan seamănă, cel puțin din punct de vedere fizic, cu Marius Crăciun.

De asemenea, Ioan practică dansul sportis, dar marea lui pasiune este fitnessul. Ba chiar, fratele Mariei Chițu de la Survivor și-a montat în curtea casei de la Câmpina un sistem de bare orizontale, unde face tracțiuni și alte exerciții, potrivit wowbiz.ro.

Faptul că Ioan este foarte activ, este vizibil cu ochiul liber. Tânărul are un fizic de invidiat, care, mai mult ca sigur, atrage privirile multor admiratoare.

Cine este Maria Chițu de la Survivor

Maria Chițu este cea mai nouă concurentă de la Survivor și s-a alăturat Războinicilor în competiția de la Kanal D. Tânăra a reușit să aducă și primele puncte, chiar din ziua în care a intrat pe traseu.

Maria Chițu s-a înscris la Survivor România. Concurenta s-a înscris la casting alături de fratele ei, însă doar ea a fost selectată. Maria mai are o soră mai mică, în vârstă de 14 ani.

La 20 de ani, Maria Chițu de la Survivor este fan al concursurilor și își dorește să câștige această competiție. Preferatul ei din echipa Războinicilor a fost Musty, însă după eliminarea acestuia, favoritul a rămas Marius Crăciun.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter