Unde lucrează soția lui Sebastian Chitoșcă, în Germania: „Doamna are o ținută adecvată unei...”

Publicat pe

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România s-a mutat în Germania după accidentul fratelui lui. Alexandra, soția lui, l-a sprijinit necondiționat și nu a vrut să îl lase doar pe el să aducă bani în casă. Alexandra lucrează alături de Sebastian Chitoșcă în Germania.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, a renunțat la cariera lui de fotbalist pentru a fi alături de fratele lui, care s-a aflat într-o stare gravă de sănătate. Ulterior, Sebastian Chitoșcă și soția lui au luat decizia să rămână definitiv în Germania.

Unde lucrează soția lui Sebastian Chitoșcă, în Germania: „Doamna are o ținută adecvată unei...'Unde lucrează soția lui Sebastian Chitoșcă, în Germania: „Doamna are o ținută adecvată unei...'

Mai întâi, Sebastian Chitoșcă a muncit la o fabrică de sushi și apoi la un service auto, în Germania.

Alexandra i-a fost alături și nu l-a lăsat să ducă greul de unul singur. Soția lui Sebastian Chitoșcă s-a angajat și ea la o fabrică de sushi. Sebastian Chitoșcă a făcut un vlog, înainte cu câteva luni de a pleca la Survivor România, în care a vorbit despre aceste lucruri.

Doamna are o ținută adecvată unei muncitorese într-o fabrică de sushi în Germania. Machiată nu e. E naturală. Îmi place așa cum e', a povestit într-un vlog Sebastian Chitoșcă.

Citește și: Ce mesaje i-a trimis Sebastian Chitoșcă soției lui, deși a încălcat regulamentul Survivor:”Mă așteptam să fie descalificat”

Citește și: Cu ce s-a ales Sebastian Chitoșcă de la Survivor după ce s-a lăsat de fotbal:”Nu se poate să joci pe o mie de euro”

Citește și: Starlin a spus motivul pentru care a participat la Survivor:„Pentru ea am venit aici'

Citește și: Ce mesaj a postat Mama Geta pentru Culiță Sterp, după ce Jador s-a întors de la Survivo

Sebastian Chitoșcă i-a cumpărat soției o mașină

Alexandra nu avea cu ce să ajungă la muncă, așa că Sebastian Chitoșcă a hotărât să își vândă mașina, un Audi pe care-l achiziționase pe vremea când era fotbalist. Din banii obținuți în urma vâzării mașinii, Faimosul de la Survivor i-a cumpărat soției lui o altă mașină cu care să poată ajunge la serviciu.

Totuși, mașina pe care Sebastian Chitoșcă i-a cumpărat-o soției lui, chiar dacă a fost ieftină, a avut mai multe probleme tehnice. Drept urmare, a fost nevoie ca mașină să fie dusă la service, iar reparațiile au costat mai mult decât prețul plătit inițial pe mașină.

Sebastian Chitoșcă: „Albina asta m-a nenorocit'

Sebastian Chitoșcă și soția lui au luat autobuzul pentru a merge să își ia mașina din service. Pe drum, Alexandra era vizibil afectată, spunând că este supărată din cauza situației cu automobilul.

Păi nu tu m-ai pus s-o cumpăr? Și când ți-am zis că ne grăbim, ce-ai zis?', i-a spus Sebastian Chitoșcă soției lui într-un vlog.

Aveam nevoie să merg la muncă. De-aia m-am grăbit', i-a răspuns Alexandra.

„Ajungem imediat la service. Uitați buburuza. Buburuza asta! Albina asta m-a nenorocit. Asta m-a nenorocit. E 'moratules', înnebunesc când o văd!', a mai zis Sebastian Chitoșcă.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter