Cu ce s-a ales Sebastian Chitoșcă de la Survivor după ce s-a lăsat de fotbal: "Nu se poate să joci pe o mie de euro"

Publicat pe

Sebastian Chitoșcă de la Survivor are o poveste de viață emoționantă, fostul fotbalist fiind dovada vie că ambiția și determinarea te ajută să reușești în viață. Iată însă că, din păcate, cariera de fotbalist i-a fost curmată prematur din cauza unei tragedii de familie… Chiar el a mărturisit cu ce a rămas după o carieră promițătoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Sebastian Chitoșcă a intrat în competiția din Republica Dominicană din dorința de a trăi din nou adrenalina competiției, așa cum se întâmpla pe vremea când era jucător la FCSB. Sportivul a debutat în liga profesionistă de fotbal, reușind să se întrețină singur și să își ajute familia. În adolescență juca deja fotbal profesionist, iar la 18 ani îmbrăca tricoul Echipei Naționale și prindea un transfer la Steaua.

Din păcate însă, a fost nevoit să renunțe la fotbal după ce fratele său a suferit un accident teribil, iar apoi a plecat în Germania, unde a lucrat ca preparator de sushi și ca vopsitor auto…

Cu ce s-a ales Sebastian Chitoșcă de la Survivor după ce s-a lăsat de fotbal: "Nu se poate să joci pe o mie de euro"Cu ce s-a ales Sebastian Chitoșcă de la Survivor după ce s-a lăsat de fotbal: "Nu se poate să joci pe o mie de euro"

Cât a câștigat din fotbal Sebastian Chitoșcă de Survivor

Deși a jucat 103 meciuri în Liga 1, Sebastian Chitoșcă nu a fost plătit atât de bine precum ar crede unii… După ce și-a încheiat cariera fotbalistică, nu a rămas cu mare lucru. Fostul sportiv le-a și arătat fanilor săi de pe YouTube mașina sa Audi, menționând că bolidul și casa sunt singura sa agoniseală după ani de fotbal.

'Aceasta este bijuteria mea mică. Cu atât am mai rămas după fotbal, și o casă!', a spus Sebastian.

Citește și: Cum arată soția lui Sebastian de la Survivor. Sunt împreună de 7 ani

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Adriana Bahmuțeanu, scandal la TV: „Du-te la un control!”

Citește și: Solista de muzică populară Andrada Bârsăuan este însărcinată: „A fost o bucurie așteptată”

Citește și: Kim Kardashian divorțează de Kanye West, după 7 ani. Ce avere fabuloasă au de împărțit

De altfel, fostul sportiv a mărturisit și care a fost slariul său pe vremea când juca la Steaua, unul destul de modest în comparație cu ale altor jucători.

„N-am alergat niciodată după salarii mari, la Steaua și Botoșani am avut 3.500 de euro/lună. Am spus că nu se poate așa, să ajungi să joci pe 1.000 de euro în fotbal… e o sumă foarte mică. Atât primeam eu din Liga 2. Nu am acceptat.

În ultima fază, a venit propunerea de la CSA Steaua, 80 de milioane pe lună. Am fost de acord, pentru că era ultima opțiune. După, a venit nebunia cu fratele meu și nu am mai putut”, a povestit Sebastian.

Drama care i-a schimbat viața

Deși avea în față un viitor promițător, drumul lui Sebastian Chitoșcă a fost curmat brusc după ce fratele său a suferit un accident tragic. În urma unui conflict, acesta a primit un pumn, a căzut cu capul pe marginea terasei de lemn și a intrat în coma de gradul 4. De atunci, nimic nu a mai fost la fel… Ulterior, sportivul a plecat în Germania, unde s-a angajat la un service auto și a învățat meserie din mers.

'După două luni m-am angajat în Germania, cu carte de muncă. Îmi vine să râd. Pregătitor auto la o vopsitorie, care lucra pentru nişte reprezentanţe, un loc de muncă ok. Mi-am învăţat meseria în două luni. M-am decis ca să mă las şi să fiu vopsitor, e o meserie frumoasă, am şi talent, dar am făcut-o de nevoie.

Eu pot să repar maşina oricui. Nu am avut pe nimeni în Germania ca să joc fotbal acolo, nu am putut suna pe nimeni. Aveam agent, dar nu mi-am permis niciodată să deranjez pe cineva, poate e şi un defect al meu. Agentul mi-a propus ceva, dar nu erau oferte bune pentru mine şi familia mea. El m-a ajutat', a mărturisit Sebastian Chitoșcă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter