Claudia Pătrășcanu și Adriana Bahmuțeanu, scandal la TV: "Du-te la un control!"

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu și Adriana Bahmuțeanu și-au aruncat cuvinte grele la TV, în emisiunea Xtra Night Show. Inițial, discuția dintre cele două vedete a fost una amiabilă, dar lucrurile au degenerat rapid, iar cântăreața a încheiat cearta închizând apelul telefonic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu începuse să o sfătuiască pe Claudia Pătrășcanu în legătură cu scandalul în care este implicată, cu Gabi Bădălău. În acel moment, cântăreața a comparat situația ei actuală cu cea în care s-a aflat Adriana, în urmă cu câțiva ani. La acea vreme, vedeta de televiziune se afla în război cu tatăl copiilor ei, Silviu Prigoană.

„Adriana este în situația în care își dă cu părerea, însă acum câtțiva ani era pe aceeași canapea și era o femeie supărată, tristă, o mamă disperată. Te întreb Adriana, unde sunt copiii tăi acum?', a replicat Claudia Pătrășcanu, în direct la Xtra Night Show, pe Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu și Adriana Bahmuțeanu, scandal la TV: "Du-te la un control!"Claudia Pătrășcanu și Adriana Bahmuțeanu, scandal la TV: "Du-te la un control!"

Claudia Pătrășcanu și Adriana Bahmuțeanu, scandal la TV

Adriana Bahmuțeanu a răbufnit în cele din urmă, scoasă din sărite de replicile cântăreței. Ea a pus-o la zid pe Claudia Pătrășcanu, acuzând-o că nu are niciun drept să îi ceară explicații pentru trecut, deoarece situațiile lor nu ar semăna deloc.

„Faptul că ești mamă, nu îți dă dreptul de control absolut asupra copiilor. Încetează cu abuzul ăsta asupra copiilor. Copiii tăi ar trebui încurajați să își vadă tatăl. Hai să păstrăm o anumită limită, nu seamănă situațiile. Eu nu i-am cerut bani soțului meu, nu l-am denunțat la DNA, deși am fost pusă să fac asta, nu l-am făcut homosexual. Hai să nu ne mai comparăm', a replicat Adriana Bahmuțeanu.

Citește și: De ce nu se căsătorește Adriana Bahmuțeanu cu iubitul grec:”Oamenii nu se schimbă”

Citește și: De ce nu s-a însurat Dan Bittman niciodată:„Am pierdut șirul inelelor oferite'

Citește și: Silviu Prigoană, dezvăluiri despre căsătoria cu Adriana Bahmuțeanu.'Ea pleca de acasă, ea se întorcea, eu introduceam actele de divorț'

Claudia Pătrășcanu, criticată dur la TV

În momentul în care conflictul s-a transformat într-un schimb dur de replici, Claudia Pătrășcanu a decis să închidă telefonul. Însă, Adriana Bahmuțeanu nu s-a oprit aici și a continuat să o critice pe fosta parteneră de viață a lui Gabi Bădălău.

„Cine este ea să mă judece pe mine? Am vrut să fiu drăguță, am vrut să o ajut, i-am trimis și o carte după divorț, doar pentru că a citit două articole de psihologie nu înseamnă că le știe pe toate și că e expertă. Am mâncat din aceeași farfurie? Vreă să afli ce probleme ai, du-te la un control', a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Claudia Pătrășcanu i-a scris amantei lui Gabi Bădălău

Gabi Bădălău s-a dus în emisiunea lui Dan Capatos, pentru a contrazice acuzațiile cântăreței. Acolo, el a făcut public un mesaj pe care Claudia l-ar fi trimis chiar amantei soțului său.

‘Unul dintre mesajele pe care le ai este de un an de zile, o discuție între Claudia și o domnișoară, cu care eu avusesem o treabă în timpul căsătoriei, recunosc, unde ea îi spune că: ‘Îl distrug în presă până la ultima suflare, stai calmă, spune-mi condițiile tale să știu cum pun problema, să știu ce avantaje avem’, a dezvăluit Gabi Bădălău la ‘Xtra Night Show’, potrivit Spynews.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter