Silviu Prigoană, dezvăluiri despre căsătoria cu Adriana Bahmuțeanu. ”Ea pleca de acasă, ea se întorcea, eu introduceam actele de divorț”

Publicat pe

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au avut o relație cu multe năbădăi. S-au căsătorit și au divorțat de mai multe ori, iar scandalurile dintre ei continuă și în ziua de astăzi, mai ales că cei doi băieței au rămas acum la Silviu Prigoană, care a demonstrat că le poate oferi un trai mai bun decât mama lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cei doi au ajuns în fața judecătorilor din cauza copiilor, iar Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor. Adriana Bahmuțeanu a declarat în urmă cu ceva timp că îi este dor de copiii ei și a insinuat că Silviu Prigoană i-a ademenit către el cu luxul și libertatea pe care le-o oferă celor doi.

Acum, Silviu Prigoană a fost invitat la emisiunea 40 de întrebări de la Kanal D, unde a fost întrebat dacă divorțurile de Adriana bahmuțeanu au fost doar pentru publicitate. 

Nu, divorturile, nu! Nu erau pentru publicitate! Mai ales cand au intervenit minorii! Am avut un singur divort cu minorii, care inca nu s-a finalizat, deci de cinci ani de zile! Nu e finalizat, atentie mare! Nu e finalizata povestea cu copiii! Sper sa se finalizeze anul asta si problema copiilor cu domiciliul. Nu, divorturile nu au avut nicio legatura cu publicitate! Casatoriile, da, au avut! Si ce am castigat din toata povestea asta, pai 60%! Am fost singurul deputat de Bucuresti care am intrat in Parlament pe votul popular, restul colegilor mei au fost bagati in Parlament strict de calculator! Au fost redistribuiti cum se spune in politica! Eu am fost singurul care am intrat pe votul popular, de la PDL! Si asta s-a datorat faptului ca aveam notorietate, nu ca promiteam ceva sau dadeam ceva! Toata lumea promite in campanii, eu n-a fost cazul sa promit nici macar n-a fost cazul sa-mi fac campanie electorala! Alegerea uninominala, eram trecut cu numele pe buletinul de vot si lumea m-a votat pentru ca stia ca sunt cel simpatic!', a spus Silviu Prigoană.

El a vorbit despre perioada în care o iubea pe Adriana Bahmuțeanu. Omul politic spune că fiecare iubire are doza ei pentru fiecare în parte.

Fiecare iubire are doza ei de iubire pentru fiecare femeie in parte, care e aceeasi! Deci nu exista sa iubesti pe cineva mai mult si pe cineva sa iubesti mai putin! Cand iubesti, iubesti! Si cand nu iubesti, nu iubesti! Punct! Cel putin asa vad eu lucrurile! Nu exista o iubire mare! Cum ai de exemplu patru copii, nu poti pe unul sa-l iubesti mai mult si pe altul mai putin! Adica la unul sa-i dai rinichiul si la unul sa nu-i dai rinichiul! Nu, le dai la toti patru rinichiul si acelasi lucru se intampla si in iubire, din punctul meu de vedere! Daca altii au alte criterii, e problema lor!', a declarat acesta.

Silviu Prigoană, dezvăluiri despre căsătoria cu Adriana Bahmuțeanu. 'Ea pleca de acasă, ea se întorcea, eu introduceam actele de divorț'Silviu Prigoană, dezvăluiri despre căsătoria cu Adriana Bahmuțeanu. 'Ea pleca de acasă, ea se întorcea, eu introduceam actele de divorț'

Silviu Prigoană, despre divorțurile de Adriana Bahmuțeanu: „Erau niște formalități'

Totodată, el a mărturisit că în perioada în care era căsătorit cu Adriana, avea foarte mult de lucru. El a mai spus că prezentatoarea pleca foarte mult de acasă, iar el intenta actele de divorț.

Citește și:

Gheorghe Visu este internat la Institutul Matei Balş. Actorul ar fi pozitiv la COVID-19

Diana Sar s-a îmbolnăvit de COVID-19! Cum se simte actrița din serialul VLAD: „Am sunat la 112 și…'

Detalii neștiute din viața lui Nicolae Ceaușescu. Nu avea niciodată bani la el, dar ținea mereu în buzunar un anumit obiect

'In perioada respectiva eu aveam foarte mult de lucru! Ea pleca de acasa, ea se intorcea, eu introduceam actele de divort, pentru parasirea domiciliului si dupa sase luni se intorcea inapoi cu facturile si ne recasatoream! Erau niste formalitati simple! Eu atunci munceam 22 de ore pe zi! Aveam o saltea si dormeam la birou in perioada respectiva! Ca sa conduci 74 de companii nu era foarte simplu! Eu ajungeam acasa mai rarut, ca asa era modelul! Dar au fost saptamani intregi in care n-am ajuns acasa! Ea pleca si se intorcea! Eu am fost cerut! Sunt frumusel, ce sa fac! Trebuie sa-mi duc crucea!', a încheiat Silviu Prigoană.

Perioada izolării a fost foarte grea pentru Bahmuțeanu pentru că nu și-a putut vedea băieții Eduard şi Maximus, aflaţi în vila fostului ei soţ, Silviu Prigoană, în urma unei hotărâri judecătoreşti.

De frica pandemiei de coronavirus, Silviu s-a baricadat în casă şi nu i-a mai lăsat pe copii în vizită la mama lor nici măcar în cele două weekenduri din lună, aşa cum s-a decis la tribunal. Adriana nu și-a văzut mai bine de două luni copiii, dar recent, aceasta a postat pe Facebook fotografii cu cei doi băieți, semn că întâlnirea lor a avut loc, în cele din urmă.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter