Fiul lui Ilie Dumitrescu, condamnat pentru trafic de droguri. Ce pedeapsă a primit Sică Dumitrescu

Publicat pe

Fiul lui Dumitrecu a fost condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare, pentru trafic de droguri. Sică Dumitrescu a fost prins vânzând cocaină, pe 18 februarie, unei poliţiste sub acoperire, chiar lângă localul deţinut de familia sa. Tânărul i-a vândut tinerei trei doze de cocaină, în total trei grame, pentru care încasase 1.350 de lei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sică Dumitrescu a recunoscut la proces toate acuzațiile ce i s-au adus. Totuși, el nu va ajunge după gratii, pentru că judecătorii Tribunalului au decis să îi suspende executarea pedepsei, sub o atentă supraveghere de doi ani. Totodată, fiul lui Ilie Dumitrescu este obligat să efectueze 60 de zile de muncă în folosul comunităţii, potrivit Click!.

Fiul lui Ilie Dumitrescu, condamnat pentru trafic de droguri. Ce pedeapsă a primit Sică DumitrescuFiul lui Ilie Dumitrescu, condamnat pentru trafic de droguri. Ce pedeapsă a primit Sică Dumitrescu

Operațiunea de pe 18 februarie 2021, derulată sub supravegherea procurorilor DIICOT, a fost filmată în cel mai mic detaliu. Procurorii DIICOT susțin că Dumitrescu avea și un complice, un tânăr caporal dintr-o unitate a Ministerului Apărării Naționale, care îl aștepta în mașină.

„Sică s-a îndrăgostit atât de tare de polițista sub acoperire, încât – după un oarecare interval de timp – nu a mai cenzurat nici măcar informațiile compromițătoare legate de traficul de droguri. La început, i-a dezvăluit 'iubitei' că se ocupă cu o astfel de 'afacere', iar ulterior a pornit de la premisa că împreună vor alcătui o echipă imbatabilă, iar 'afacerea' va fi una comună', scriau atunci jurnaliștii de la Gândul.

În urma tranzacției, stabilită la telefon și monitorizată atent de agenții antidrog, Sică Dumitrescu a încasat 1350 de lei. De altfel, banii încasați în timpul tranzacției monitorizate de procurorii DIICOT au fost confiscați.

Citește și: L-ar sacrifica Simona Halep pe iubit pentru tenis?

Citește și: Primele detalii despre botezul lui Josephine, fetița cuplului Gina Pistol – Smiley.

Citește și: O mai ții minte pe Augusta Lazarov?

Sică Dumitrescu ar fi început să vândă droguri acum 3 ani

Sică Dumitrescu ar fi început să vândă stupefiante în urmă cu aproximativ trei ani. Inițial, tânărul de 27 de ani ar fi fost un simplu consumator, după care a început să și vândă droguri, susțin surse apropiate anchetei. Sică Dumitrescu și-ar fi comercializat marfa, inițial, în cluburi, după care ar fi început să o vândă chiar în barul tatălui său din Centrul Vechi.

I-ar fi plasat droguri chiar și fratelui său vitreg, Toto Dumitrescu. Afacerea mergea foarte bine înainte de pandemie, când tânărul câștiga și 3000 de euro pe lună.

Fiul fostului marelui fotbalist Ilie Dumitrescu ar fi avut aproximativ 12 clienți care cumpărau de la el stupefiante în mod regulat pe care îi fura la cântar, iar marfa era amestecată cu Paracetamol pisat, pentru a obține o cantitate mai mare.

Toto Dumitrescu a fost prins drogat la volan

În septembrie 2020, Toto Dumitrescu a fost surprins la volan sub influența a două substanțe interzise, conform unor surse judiciare citate de Libertatea.

Toto, cum este alintat Ilie Dumitrescu jr., a fost depistat în timpul unei acțiuni întreprinse de Poliția Rutieră în Capitală.

Ilie Badea Dumitrescu (23 de ani) a fost oprit în trafic în jurul orei 04:00 de polițiștii de la Rutieră și a fost testat și depistat pozitiv pentru consumul a două substanțe interzise, au spus atunci surse judiciare pentru ziarul Libertatea.

„Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de două substanțe.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., unde i-au fost recoltate probe biologice. În acest caz, s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal', se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Ilie Dumitrescu (52 de ani) e tatăl a patru copii. Dani şi Sică sunt din căsnicia cu prima nevastă, Nela, de care a divorţat în 1993. Cu Letiţia Badea, cea de-a doua nevastă, cu care fostul membru al „Generaţiei de Aur” a trăit din 1994 până în 2007, are alţi doi copii, Toto şi Mayra Daria.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter