Bogdan de la Ploiești, prima reacție după ce a fost acuzat că și-ar fi cumpărat droguri: „Mi-a dat un prezervativ”

Publicat pe

Bogdan de la Ploiești a fost acuzat de internauți că și-ar fi cumpărat droguri, după ce a apărut un filmuleț cotroversat în spațiul public. Cu toate acestea, cântărețul a contracarat zvonurile și a dezvăluit că a primit, de fapt, un… prezervativ!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, motiv pentru care o țară întreagă îl cunoaște! Cum faima are avantaje și dezavantaje, deopotrivă, tânărul a fost surprins într-o benzinărie, în timp ce s-a întâlnit cu un bărbat. De la acesta, BDLP a primit un pliculeț, pe care l-a băgat rapid în buzunar și dus a fost!

Citește și: Theo Rose, adevărul despre Bogdan de la Ploiești și cum i-a afectat relația cu iubitul: „I-am zis să oprim nebunia”

Citește și: Alex Velea, reacție dură după ce Fulgy a jignit-o pe Antonia și l-a implicat în scandalul cu droguri: „Nu ai discernămât. Trebuie să te internezi”

Citește și: Cine este Luca Pintea de la Chefi la Cuțite. A consumat droguri și a făcut închisoare

Citește și: Claudia Pătrășcanu i-a făcut plângere penală la DIICOT lui Gabi Bădălău, pentru proxenetism și trafic de droguri. Reacția afaceristului

Din acest motiv, fanii și internauții artistului l-au acuzat că și-ar fi cumpărat droguri. Bogdan de la Ploiești a răbufnit și a explicat ce era, de fapt, în acel pliculeț. În cadrul unei declarații de pe rețelele de socializare, Bogdan a dezvăluit că nu se pune problema de droguri, luând de la bărbatul suspect un prezervativ! Mai mult, se pare că nici măcar acesta nu era pentru el, întrucât a motivat că voia să îl ofere unei domnișoare cu care se afla în mașină.

Bogdan de la Ploiești, prima reacție după ce a fost acuzat că și-ar fi cumpărat droguri: „Mi-a dat un prezervativ'Bogdan de la Ploiești, prima reacție după ce a fost acuzat că și-ar fi cumpărat droguri: „Mi-a dat un prezervativ'

Bogdan de la Ploiești se apără: a cumpărat sau nu droguri?

'Deci nu este niciun dealer de droguri, cum ați presupune voi. Mi-a dat un prezervativ, pentru că aveam o gagică în mașină și voiam să i-l dau. Restul puteți să considerați ce vreți că oricum asta o să faceți toată viața. Mulțimea de jos se adună să-l defăimeze pe cel de sus.', a dezvăluit Bogdan, pe rețelele de socializare.

Mai mult decât atât, în urmă cu doar câteva zile Bogdan de la Ploiești a mărturisit că provine dintr-o familie credincioasă, dat fiind faptul că mama și bunica sa și-ar fi dorit să devină preot. Tatăl tânărului, pe de altă parte, și-l imagina fotbalist. Cu toate acestea, a ajuns unul dintre cei mai iubiți cântăreți din România, dat fiind faptul că piesele sale ocupă destul de des primul loc în secțiunea trending, de pe YouTube.

Bogdan de la Ploiești: „Dumnezeu m-a înregistrat cu acest dar'

'Nu prea le am eu cu muzica gen, că tata a vrut să fac fotbal când eram mic, iar mama o susținea pe mamaie să ajung popă, că vine toată lumea să-mi pupe mâinile..în fine. Acest video este de la petrecerea de ieri, Dumnezeu m-a inzestrat cu acest dar – să bucur oamenii, să îi fac să înțeleagă ceea ce se întâmplă acolo și să le intru la suflet, nu să dea bani de rușine…vorbiți cum vreti, injurati cat vreti, eu o sa ajung acolo unde am visat.', a anunțat solistul, pe Instagram.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter