Primele imagini cu Alex Nedelcu și iubita lui: „Mulți bărbați și-ar dori s-o cunoască”

Publicat pe

Alex Nedelcu, fost concurent Exatlon, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui, Oana Ioniță, de mai bine de un an de zile. Cei doi au o relație discretă și nu s-au afișat împreună, până acum. Alex Nedelcu și iubita lui au povestit cum s-au cunoscut și cum reușesc să păstreze o relație armonioasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alex Nedelcu este împreună cu Oana Ioniță de mai bine de un an. Fostul concurent de la Exatlon și frumoasa lui iubită s-au cunoscut la un atelier de actorie. Aici au aflat mai multe secrete unul despre celălalt în urma unor exerciții. După trei săptămâni de când s-au cunoscut, și-au dat seama de atracția dintre ei și s-au decis să formeze un cuplu.

Primele imagini cu Alex Nedelcu și iubita lui: „Mulți bărbați și-ar dori s-o cunoască'Primele imagini cu Alex Nedelcu și iubita lui: „Mulți bărbați și-ar dori s-o cunoască'

Ne-am cunoscut la un atelier de actorie. După vreo 3 săptămâni ne-am combinat, dar în cadrul atelierului, existau niște exerciții de actorie, în care în ordine aleatorie aveai un partener cu care trebuia să lucrezi. Au fost 2 exericitii, cele mai deep, in care trebuia să ne spunem cele mai mari secrete, primul, și, al doilea, era un exercițiu în care te uitai la partener și proiectai figura maternă, atunci au fost spuse niște lucruri. S-a creat o conexiune umană', a spus Oana Ioniță despre cum l-a cunsocut pe Alex Nedelcu, în cadrul emisiunii Bărbați vs Femei cu Bianca și Mihei, de la wowbiz.ro.

Citește și: De la ce a pornit conflictul dintre Cătălin Moroșanu și Zanni la Survivor:„Nu poți călca pe cadavre ca să atingi succesul'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum explică prietenul lui Albert succesul Războinicului la Survivor:”Liderul nu este cel care…”

Citește și: Însărcinată la 22 de ani, Nicole Cherry a dezvăluit sexul bebelușului:„Vom avea…'

Citește și: Primele detalii despre botezul lui Josephine, fetița cuplului Gina Pistol – Smiley.Cine sunt nașii

Cum arată iubita lui Alex Nedelcu

În continiuare, Oana Ioniță a povestit că a petrecut foarte mult timp cu Alex Nedelcu și șimțea o nevoie constantă de a sta lângă el. Totuși, în momentul în care a aflat că fostul concurent de la Exatlon este mai mic decât ea, și-a spus că o relație cu el este exclusă. Însă, puterea lui Cupidon a fost mai mare, iar primul pas l-a făcut chiar ea.

Am petrecut foarte mult timp împreună. Singura chestie pe care o aveam cu el, simțeam nevoia să stau langa el. Dupa aia s-a întâmplat. Nu veneam către el cu o intenție, când am aflat că este mai mic decât mine, era exclus. A fost o tranziție, de la un pas la altul. Eu am facut primul pas”, a mai declarat Oana Ioniță.

Alex Nedelcu, despre relația cu iubita lui

Alex Nedelcu și Oana Ioniță sunt foarte îndrăgostiți unul de călălalt. Chiar dacă Oana este o femeie foarte frumoasă, Alex spune că nu a avut motive să fie gelos până acum, chiar dacă este conștient de faptul că sunt mulți bărbați care și-ar dori-o pe Oana.

Îmi place să petrec timp cu ea. Suntem foarte naturali împreună. Nu am avut motive până acum să fiu gelos. Sunt convins că sunt mulți bărbați care și-ar dori să o cunoască„, a povestit Alex Nedelcu despre relația cu iubita lui.

Iubita lui Alex Nedelcu a mai dezvăluit că singurul lucru pe care nu l-ar putea ierta într-o relație este trădarea.

Cred că cel mai tare m-ar deranja trădarea, de orice fel, nu doar în relație. Timpul este cel mai prețios pentru noi. Nu doar de trădarea la modul de a înșela și la modul de a-mi promite ceva. Trădarea are foarte multe forme. Trădarea nu aș accepta-o„, a mai dezvăluit iubita lui Alex Nedelcu.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter