De la ce a pornit conflictul dintre Cătălin Moroșanu și Zanni la Survivor: "Nu poți călca pe cadavre ca să atingi succesul"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Nu este un secret pentru nimeni că între Cătălin Moroșanu și Zanni nu doar că nu s-a creat o conexiune la Survivor, dar sportivul a subliniat chiar că nu agreează comportamentul artistului. De-a lungul competiției s-au simțit tensiunile dintre ei, iar Cătălin Moroșanu susține că a fost de mai multe ori provocat. Faimosul ne-a vorbit despre relația cu Zanni și despre tensiunile pe care acesta le avea în camp cu Elena Marin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Despre Zanni ai spus clar: „Nu-mi place, nu am putut să accept caracterul lui”. În camp se întâmplă multe lucruri pe care noi nu le vedem. Ce s-a întâmplat între voi?

Sunt momente și momente. Am stat și am suferit trei luni și jumătate acolo, am îmbătrânit trei ani de nervi, nu pot spune că totul a fost bine. Eu nu voi nega niciodată că Zanni este un băiat foarte inteligent, a dat pe traseu totul, până să plec era, cred, cel mai bun. Dar nu pot să accept comportamentul lui, caracterul lui, ceea ce face, cum vorbește, cum provoacă.

De la ce a pornit conflictul dintre Cătălin Moroșanu și Zanni la Survivor: "Nu poți călca pe cadavre ca să atingi succesul"/ EXCLUSIVDe la ce a pornit conflictul dintre Cătălin Moroșanu și Zanni la Survivor: "Nu poți călca pe cadavre ca să atingi succesul"/ EXCLUSIV

Cătălin Moroșanu: „Am fost provocat de multe ori'

Am fost provocat de multe ori de el și m-am prefăcut că nu am auzit anumite cuvinte, m-am făcut că nu văd anumite lucruri. M-am abținut de multe ori și mi-a fost foarte greu să fac acest lucru. Eu înțeleg că eram la Survivor România și este un concurs foarte greu, dar trebuie să îți păstrezi umanitatea, ca să nu ajungi în viața reală și să regreți că ai spus anumite cuvinte sau ai făcut anumite lucruri. Trebuie să respecți omul așa cum este el.

Mai mult, ai avut și un avertisment pentru Alex Velea. Ce te-a făcut să afirmi: „Alex, la un moment dat, copiii o să crească, o să facă dinți și o să te muște!”?

Nu poți călca pe cadavre și nu poți să ignori normele și valorile morale ca să atingi succesul. Sper să mă înșel și acest show să îl ajute pe Zanni să realizeze că în viață nu este vorba numai despre bani și faimă.

Citește și: Ce i-a apropiat pe Cătălin Moroșanu și pe Jador la Survivor:”M-am văzut pe mine la 26 de ani”/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Moroșanu de la Survivor, despre copilărie și relația cu părinții:”Am văzut cât de grea e viața”/ EXCLUSIV

Citește și: Teo, confesiuni dureroase despre familia ei:„A fost cel mai sinistru moment din viața Maiei'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum au reacționat părinții lui Nicole Cherry când au aflat că e însărcinată:„Mă susțin necondiționat'

Cătălin Moroșanu: „Zanni își dorea să îi elimine pe cei mai cunoscuți'

Ce se ascunde în spatele conflictului dintre Zanni și Elena Marin?

Zanni își dorea să îi elimine pe cei mai cunoscuți. I-a avut în vizor pe Jador, apoi eu, Culiță. I-a luat pe rând pe toți care puteau reprezenta un pericol pentru el, începea să îi denigreze.

În ceea ce o privește pe Elena, este favorită și este un pericol. Zanni i-a furat mâncarea Elenei de vreo două ori, s-a întâmplat că a treia oară să fure altă persoană și Elena să izbucnească la adresa lui. Zanni a început războiul atunci.

Elena este o fată cu bun simț, bine educată. Are un singur defect, are nevoie de atenție, de cineva cu care să vorbească, suferă când este singură. Nu are răutate și își dorește să câștige acest concurs. Fetele din Survivor România sunt eroine din punctul meu de vedere, pentru că este greu să reziști fără condițiile de acasă, fără igienă, au tot felul de probleme hormonale…

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IUNIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter