Imagini rare cu Ștefan Bănică și fiul lui cel mic: „Alexandru e o binecuvântare”

Publicat pe

Ștefan Bănică este o persoană discretă când vine vorba de viața personală. Deși a apărut destul de des alături de fiul său cel mare, Violeta și Alexandru sunt mai scumpi la vedere. Artistul a publicat un video cu fiul său cel mic care a cucerit inimile tuturor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În ultima vreme, Ștefan Bănică a apărut destul de des, la emisiuni TV, alături de fiul său cel mare, Radu Ștefan, pe care cu toții îl știm destul de bine. Însă imaginile cu Violeta și Alexandru sunt destul de rare.

Imagini rare cu Ștefan Bănică și fiul lui cel mic: „Alexandru e o binecuvântare'Imagini rare cu Ștefan Bănică și fiul lui cel mic: „Alexandru e o binecuvântare'

Ștefan Bănică pare a fi un tată desăvârșit și se vede cu ochiul liber cât de mult își iubește copiii. Deși nu îi afișează des, artistul a postat un clip video cu fiul său cel mic, Alexandru, care a cucerit inimile internauților.

Imagini adorabile cu Alexandru

Fiul cel mic al lui Ștefan Bănică a cucerit internetul! În clipul video postat de cântăreț, se vede cum sunt îmbrăcați în haine asemănătoare, iar Ștefan aleargă după cel mic, care pare foarte fericit că se joacă împreună cu tatăl său.

Se pare că Ștefan Bănică a avut parte de un weekend al băieților, după ce Radu Ștefan a postat o fotografie în care apare de mână cu Alexandru în timp ce se plimbă.

Lavinia și Ștefan Bănică nu postează foarte multe poze cu fiul lor, însă au povestit cam care este personalitatea celui mic, ce îi place să facă și ce talent are.

E mofturos. Îi place să se caţere, să urce scările. E foarte activ. Am grijă la alimentaţie, dar îi mai dau să guste. Mama mea e mai strictă cu el. Fiul meu cântă la pian cu tati, are ureche muzicală. A ascultat muzică încă de când era în burtică. Nu ştim încă cu cine seamănă mai mult', a povestit Lavinia Pârva.

Citește și: Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, apariție neșteptată pe rețelele de socializare!

Citește și: Andreea Marin, dezvăluiri despre căsnicia cu Ștefan Bănică:

Citește și: Larisa Iordache a luat medalie de aur, la bârnă, la Cupa Mondială de la Cairo

Citește și: Maria Chițu a plâns la Survivor, după ce a fost trădată de Albert:

Artista a mărturisit că fiul ei are și o pasiune mai puțin obișnuită, cel puțin pentru vârsta lui: „E fan curățenie. Deci el asta face. De dimineață până seara vrea să facă curățenie în casă'.

Ștefan Bănică: „Alexandru este o baterie perfectă pentru mine'

Ștefan Bănică a spus că pandemia a avut și beneficiile ei în ceea ce privește familia. Artistul a mărturisit că este extrem de bucuros de faptul că a putut să petreacă două luni alături de Alexandru.

Cel mai important lucru pentru mine a fost că am putut să stau ca niciodată alături de copiii mei, și în special, alături de Alexandru, cel mic. Nici Ștefănel sau Violeta nu au putut profita de mine atâtea zile la rând. Dar faptul că am stat două luni și ceva din viața băiatului meu, (…), lângă el, a fost cel mai mare câștig și pentru asta mă bucur nespus', a spus cântărețul.

Artistul îl iubește foarte mult pe Alexandru și asta se vede clar. Artistul a explicat că la vârsta lui nu se aștepta să se simtă așa și că cel mic este o „baterie perfectă'.

„Alexandru este o baterie perfectă pentru mine. Când îl văd dimineaţa şi îmi zâmbeşte, m-am încărcat pentru toată ziua. Oricum, pentru mine, la 52 de ani, Alexandru e o binecuvântare, nu mă mai aşteptam la chestia asta'.

Ștefan Bănică Jr. are trei copii: pe Radu Ștefan din relația cu Camelia Constantinescu, pe Violeta din căsnicia cu Andreea Marin, și pe Alexandru din mariajul cu Lavinia Pârva.

Ștefan și Lavinia sunt împreună din 2013, iar în 2017 s-au căsătorit în secret, în Bulgaria. În anul 2019 s-a născut Alexandru, primul copil al lui Ștefan Bănică Jr. cu Lavinia Pârva.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter