Cum explică prietenul lui Albert succesul Războinicului la Survivor: "Liderul nu este cel care..."

Publicat pe

Războinicii au câștigat jocul de comunicare și au luat legătură cu persoanele dragi care îi așteaptă acasă, în România. Albert Oprea a primit un mesaj atipic de la prietenul lui, dat fiind faptul că era dedicat întregii echipe și nu doar lui Albert de la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Albert Oprea a fost, o bună perioadă de timp, unul dintre cei mai votați și susținuți concurenți de la Survivor. După o săptămână dificilă, în care au pierdut trei jocuri, Războinicii s-au mobilizat și au câștigat jocul de comunicare. Astfel, au primit șansa de a discuta cu cele mai dragi persoane din viața lor, iar apropiații le-au transmis mesaje care mai de care mai emoționante.

Citește și: Maria Chițu a plâns la Survivor, după ce a fost trădată de Albert: „Nu s-ar fi ajuns aici dacă…'

Citește și: Cum au încălcat Albert și Jador regulamentul la Survivor. Ce nu s-a văzut la TV

Citește și: Secretele relațiilor dintre Maria, Albert și Marius, la Survivor. Sora Războinicei a dat-o de gol

Citește și: Ce i-a apropiat pe Maria Chițu și Albert Oprea la Survivor: „Sunt doi oameni care…”

Cu toate acestea, dacă foarte multe cunoștințe de-ale concurenților aleg să petreacă puținul timp primit din partea organizatorilor show-ului pentru a discuta doar cu concurentul pe care îl susțin, prietenul lui Albert Oprea a făcut un gest neașteptat. Iată despre ce este vorba.

Cum explică prietenul lui Albert succesul Războinicului la Survivor: "Liderul nu este cel care..."Cum explică prietenul lui Albert succesul Războinicului la Survivor: "Liderul nu este cel care..."

Ce mesaj le-a transmis prietenul lui Albert Oprea Războinicilor

Astfel, Adrian, prietenul lui Albert Oprea i-a oferit susținerea necesară concurentului de la Survivor, dat fiind faptul că acesta a dezvăluit că trece printr-o perioadă mai proastă. Astfel, pe lângă încurajările transmise lui Albert, Adrian l-a rugat pe Faimos să transmită un mesaj întregii echipe. Acesta i-a felicitat pe Războinici și a dezvăluit că este nerăbdător să se încheie competiția, pentru a-i cunoaște.

„Ce îți spun ție e valabil și pentru colegii tăi. Ești mare din foarte multe puncte de vedere. Ești mare pentru că ai arătat României că pentru o imagine mai bună, în plan extern, noi trebuie să începem printr-o altă educație. Să fim mai buni cu ceilalți, noi între noi. Ai arătat faptul că în fața răutății trebuie să răspunzi cu bunătate, cu omenie și că în Survivor, liderul nu este cel care se bate cu pumnii în piept, adică cel care este foarte bun din punct de vedere sportiv, liderul înseamnă supraviețuitor.

Te iubesc și pe tine și pe colegii tăi și vă aștept acasă să facem lucruri frumoase.', a transmis Adrian, prietenul lui Albert de la Survivor.

Albert Oprea, scandal de proporții cu Maria Chițu

Deși păreau extrem de apropiați și părea că există posibilitatea ca Albert și Maria să formeze un cuplu, cei doi au avut parte de un scandal de proporții. Albert a dezvăluit că Maria este falsă și deși au fost aliați împotriva lui Starlin și Sorin, tânărul și-a schimbat părerea despre Războinica Maria.

„Am fost dus cu zăhărelul de Maria de când a venit în competiție, frate, mi-a zis că e de partea mea. Adică a venit direct cu o strategie, la modul ăsta e favoritul publicului.

Mă aliez cu el, i-a mers strategia, a ieșit favorita publicului, a ieșit acolo în top și după a văzut ea ușor, ușor că pierde teren, că noi, băieții, suntem cei mai votați.

Eu am fost pe primul loc, Marius pe doi și Andrei pe trei și ce a zis? Dacă iese Adelina, următoarea sunt eu. Hai să fac cumva o dramă, să mă aliez cu Adelina și să facem cumva.', a declarat Albert Oprea.

Sursa FOTO: Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter