Horoscop 10 iunie 2021. Eclipsa de Soare vine cu tensiuni

Publicat pe

Horoscop 10 iunie 2021. Dat fiind că Mercur este retrograd în această perioadă, eclipsa de Soare din 10 iunie va veni cu anumite tensiuni pentru unii nativi. Și cum eclipsa se va produce în zodia Gemenilor, care atrage surprizele, dar și schimbările la 180 de grade, ne putem aștepta la multe evenimente. Totuși, Taurii, Racii, Scorpionii și Peștii vor bucura de succes pe multe planuri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Horoscop 10 iunie 2021 – Berbec

Berbecii vor avea parte de o mulțime de provocări astăzi, și nu toate plăcute. Așadar, jobul te va solicita la maximum și va trebui să găsești rezolvări pentru o mulțime de probleme. E recomandat să nu pleci urechea la bârfe astăzi și să dai dovadă de mai multă diplomație.

Horoscop 10 iunie 2021 – Taur

Pentru tine, eclipsa de Soare de azi va fi de bun-augur, cu atât mai mult cu cât te bucuri din plin de sprijinul planetei Venus. Latura financiară este excelent aspectată, așa că ai putea să începi să-ți faci planuri de vacanță. Nu este exclus să intri în posesia unei moșteniri sau să ți se returneze o datorie mai veche.

Horoscop 10 iunie 2021 – Gemeni

Astăzi vei experimenta tensiuni pe toate planurile. La job, nu vei reuși să te faci înțeleasă pe deplin și te vei lovi de refuzuri, amânări sau tergiversări. Conflicte pot apărea și în viața personală, cu partenerul de viață, și ar fi bine să te abții de la discuții tranșante. Spre finele zilei, vei primi însă o veste excelentă.

Citește și: Horoscopul căsătoriei.Cei mai buni soți din zodiac

Citește și: Ce zodii divorțează cel puțin o dată.De ce au ghinion

Citește și: Horoscopul lunii iunie.Surprize în plan amoros pentru zodii

Citește și: Cele mai mincinoase zodii.Nativii care au mai multe fețe

Horoscop 10 iunie 2021 – Rac

Ai parte de o zi excelentă, bine aspectată pe latura financiară. Vei avea parte de câștiguri neașteptate. Mai mult, azi vei reuși să pui în ordine niște situații care trenau atât pe plan personal, cât și profesional.

Horoscop 10 iunie 2021 – Leu

Mare atenție la bani astăzi! Ai tendința să cheltuiești fără măsură în această perioadă și vei ajunge în situația de a nu-ți putea acoperi găurile din buget. În schimb, excelezi la capitolul comunicare, așadar vei avea parte de o zi excelentă alături de prieteni. Nu este exclus ca azi să înceapă să ți se materializeze planurile de vacanță.

Horoscop 10 iunie 2021 – Fecioară

Chiar dacă vei avea o zi destul de agitată, în care ți-ai putea vedea proiectele profesionale în impas, vei recupera, în schimb, pe plan amoros. Dacă te afli într-o relație de cuplu, azi ai putea primi o cerere în căsătorie, iar dacă n-ai pereche, ai putea avea parte de o întâlnire care îți va schimba viitorul.

Horoscop 10 iunie – Balanță

Astăzi este o zi perfectă pentru a-ți definitiva proiectele, deoarece vei avea parte de realizări, indiferent ce vei întreprinde. Pregătește-te sufletește, deoarece în viața ta vor apărea schimbări semnificative, la care nu te aștepți! totul e să nu te iluzionezi prea tare și să nu pierzi contactul cu realitatea.

Horoscop 10 iunie 2021 – Scorpion

Astăzi vei avea noroc la bani mai mult ca niciodată, o dovadă în plus că eclipsa de soare nu te va afecta. Mai mult, vei reuși să-ți consolidezi atât relațiile profesionale, cât și pe cele personale și nu e exclus să primești o ofertă de job extrem de atrăgătoare.

Horoscop 10 iunie 2021 – Săgetător

Mai mult ca niciodată, azi va trebui să faci uz de diplomație și să primești criticile fără să contracarezi, pentru că astrele nu-ți sunt favorabile. Chiar dacă te vei simți neîndreptățită, încearcă să nu iei decizii de niciun fel, pentru că s-ar putea să dai greș.

Horoscop 10 iunie 2021 – Capricorn

La job nu va fi deloc o zi bună – vei avea parte de o mulțime de inconveniente, conflicte cu colegii și poate și cu superiorii, care te vor umple de sarcini suplimentare. comunicarea cu partenerul de viață este și ea deficitară, așadar ar fi bine să eviți discuțiile. Spre seară te vei relaxa însă pe deplin alături de prieteni.

Horoscop 10 iunie 2021 – Vărsător

Nu este exclus ca azi să trebuiască să iei niște decizii importante privind viitorul. Consultă-te cu partenerul de viață dacă este vorba despre investiții importante, cum ar fi achiziționarea unei case sau a unei mașini, deoarece nu stai prea bine la la capitolul material. Pot apărea tensiuni noi și în domeniul profesional.

Horoscop 10 iunie – Pești

În pofida eclipsei de Soare, te bucuri de o zi bună, atât pe plan personal, cât și profesional. Dacă vei ști să-ți joci bine cărțile, în cel mai scurt timp s-ar putea să ai parte de o mărire de salariu sau chiar de o avansare pe scara ierarhică. De altfel, latura materială este excelent aspectată.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter