Ce probleme a întâmpinat Gabriela Prisăcariu în timpul sarcinii: „Fierea mea nu a fost pregătită...”

Publicat pe

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a povestit fanilor de pe Instagram că, în urmă cu o zi, a întâmpinat câteva probleme de sănătate și că astăzi este nevoită să bea doar sucuri. Blondina a explicat că totul a pornit de la fiere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Gabriela Prisăcariu, însărcinată în șase luni, s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate cu o zi în urmă, astfel că astăzi nu mai poate să-și facă poftele și trebuie să consume doar sucuri naturale.

Ce probleme a întâmpinat Gabriela Prisăcariu în timpul sarcinii: „Fierea mea nu a fost pregătită...'Ce probleme a întâmpinat Gabriela Prisăcariu în timpul sarcinii: „Fierea mea nu a fost pregătită...'

A mai rămas puțin și Gabriela Prisăcariu va deveni mămică, Blondina le-a povestit fanilor de pe Instagram că a avut dureri de fiere și că nu mai poate să mănânce tot ce își dorește, cel puțin astăzi.

Gabriela Prisăcariu, probleme în sarcină

Gabriela Prisăcariu a întâmpinat o problemă cu fierea după ce a mâncat picant. Vedeta spune că nu este obișnuită să mănânce alimente picante, însă de la o pungă de chipsuri a început să simtă dureri de fiere. Până când totul va reveni la normal, blondina este nevoită să bea doar sucuri.

Citește și: Cum arată soacra lui Dani Oțil.

Citește și: Cum arată Gabriela Prisăcariu fără machiaj.

Citește și: Smiley, dezvăluiri din culisele SuperStar România:

Citește și: Diana Dumitrescu a avut stări depresive după divorțul de Ducu Ion:

Vedeta le-a mărturisit fanilor că ar fi avut poftă să mănânce gogoși, dar din cauza problemei apărute este nevoită să mai aibă răbdare până să-și poată face din nou toate poftele.

În loc să-mi iau gogoși să mănânc, astăzi sunt pe sucuri pentru că cineva ieri a poftit la chipuri picante și ce credeți, eu nu mănânc picant. Astfel că, fierea mea nu a fost pergătită pentru o cutie mare de chipsuri. Deci astăzi sunt pe sucuri. Mulțumesc bebelușule', a spus Gabriela Prisăcariu.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, părinți pentru prima dată

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt în culmea fericirii. Cei doi vor deveni părinți pentru prima dată în această vară. În urmă cu o lună, blondina a dezvăluit și ce sex va avea bebelușul.

În timp ce se aflau într-o vacanță, în Dubai, Gabriela a publicat o fotografie în care Dani îi ține mâna pe burtică, postare în care a anunțat dacă vor avea fetiță sau băiețel. Ei bine, vedeta a spus cu mândrie că se află în concediu „Cu băieții mei'.

În urmă cu ceva timp, Gabriela povestea că prima lună de sarcină a fost mai grea pentru că a avut stări de greață, dar că în rest nu are pofte specifice sau alte probleme.

Mă simt bine. În prima luna a fost un pic mai greu pentru că am avut stările de greaţă specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere', spunea Gabriela. 

Vedeta a mărturisit că nutriționistul i-a recomandat să mănânce tot ce poftește, însă are o singură interdicție: „Nutriţionistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc, nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrăşat două kilograme, însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicţie cu care mi-a fost destul de greu să mă obişnuiesc. Nu am voie să fac sport!'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter