Cum se înțelege Adrian Minune cu Florin Salam, după ce s-a spus că ar fi o rivalitate între ei

Publicat pe

Mult timp s-a vorbit despre o rivalitate între Adrian Minune și Florin Salam. Cei doi artiști sunt rude, Adrian Minune fiind nașul de cununie al lui Florin Salam și al regretatei sale soții. Cum se înțeleg cei doi în realitate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adrian Minune și Florin Salam nu și-au vorbit o perioadă bună de timp, însă de câțiva ani cei doi au reluat legătura, însă relația lor nu mai este atât de sudată ca la început. Nu se știe motivul pentru care cei doi au decis să rupă prietenia la momentul respectiv, însă acum nu mai au nimic de împărțit.

Cum se înțelege Adrian Minune cu Florin Salam, după ce s-a spus că ar fi o rivalitate între eiCum se înțelege Adrian Minune cu Florin Salam, după ce s-a spus că ar fi o rivalitate între ei

Adrian Minune este nașul lui Florin Salam, el fiind cel care l-a cununat cu Fănica, prima soție a manelistului. De când au reluat prietenia, cei doi au fost văzuți mai des împreună, iar în urmă cu doi ani au petrecut împreună într-un club din Capitală, potrivit Wowbiz.

Adrian Minune a fost invitat în emisiunea '40 de întrebări cu Denise Rifai', unde a vorbit sincer despre relația cu finul său, Florin Salam. Atunci când a fost întrebat artistul a răspuns sincer: El e pe drumul lui, cu pătura lui socială, eu sunt pe drumul meu…!'.

Citește și: Florin Salam se însoară cu Roxana Dobre în Dubai. Când are loc nunta

Citește și: Roxana Dobre a vorbit pentru prima dată despre Fănica, fosta soție a lui Florin Salam: 'Așa a făcut Dumnezeu să se întâmple. Eu să-i fiu aleasa'

Citește și: Până și Adrian Minune s-a împrumutat de bani, în pandemie: 'N-am mai putut cheltui ca înainte'

Citește și: Soția lui Adrian Minune, așa cum n-a fost văzută niciodată! Ce bunică sexy este Cati, în costum de baie sumar!

Adrian Minune s-a împrumutat de bani în pandemie

Adrian Minune se numără printre artiștii care au fost afectați financiar din cauza pandemiei de coronavirus. Într-un interviu la Xtra Night Show, manelistul a recunoscut că nu a dus-o prea bine cu banii în acest an, când toate evenimentele au fost anulate. Adrian Minune a recunoscut că s-a împrumutat cu bani și că nu mai poate cheltui ca înainte.

'Ne-a afectat, n-am mai putut să cheltuim cum cheltuiam înainte. Bineînțeles că a fost un cash de unde am cheltuit. Am mai împrumutat de colo, am mai dat de colo! Da (n.r. m-am împrumutat) Rămâne pentru mine asta (n.r. suma)', a spus Adrian Minune la Xtra Night Show.

FOTO: Facebook, PR

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter