Șerban Copoț și-a botezat fiica. Primele imagini de la eveniment

Publicat pe

A fost mare sărbătoare în familia lui Șerban Copoț. Sâmbătă, 12 iunie, mezina familiei a fost botezată, iar prezentatorul emisiunii iUmor a oferit detalii despre fericitul eveniment prin intermediul rețelelor sociale. Acesta a dezvăluit și cine sunt nașii micuței Ada-Noelle.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Șerban Copoț și Roxana formează un cuplu de mai bine de 15 ani, iar cei doi au împreună doi băieței pe nume Tedi și Alexandru și o fetiță, care a venit pe lume acum câteva luni. Șerban Copoț este cât se poate de ferciti. Prezentatorul de la iUmor a publicat pe Instagram mai multe fotografii de la botezul mezinei familiei. Ada-Noelle a fost creștinată sâmbătă, 12 iunie și, chiar dacă a fost o zi ploioasă, Șerban Copoț a scris că în sufletele lor a fost doar soare.

Șerban Copoț și-a botezat fiica. Primele imagini de la evenimentȘerban Copoț și-a botezat fiica. Primele imagini de la eveniment

„Sâmbătă a fost o zi mare în familia noastra pentru că am botezat-o pe Bebeluna. În sfarşit, pandemia a luat o pauză şi am putut să ne vedem de viață. Deşi a fost o zi ploioasă, în sufletele noastre au fost numai soare şi curcubee', a scris Șerban Copoț pe Instagram, în dreptul mai multor fotografii de la botezul fetiței.

Citește și: Augustin Viziru i-a rupt turta fiicei sale!Ce a ales Maria de pe tavă

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Andreea Raicu până la 43 de ani.„A fost cea mai mare nefericire'

Citește și: Laura Lavric a avut o formă gravă de COVID-19:„Am simțit cum se moare'

Citește și: Cum și-a cunoscut Alina Vidican iubitul. Claude:„M-am apropiat de ea, dar era foarte rezervată'

Cine sunt nașii de botez ai fiicei lui Șerban Copoț

Șerban Copoț a mai dezvăluit și cine sunt părinții spirituali ai micuței Ada-Noelle. Este vorba despre Ramona Rusu Dumitrescu și Teddy Dumitrescu, prieteni buni de-ai prezentatorului emisiunii iUmor.

Este minunat atunci cand prieteni dragi, Ramona Rusu Dumitrescu și Teddy Dumitrescu, se alătură familiei tale şi devin părinți spirituali pentru comoara noastră. Le mulțumim din suflet şi suntem deosebiți de încântați de faptul că Ada-Noelle are niste naşi aşa frumoşi şi deştepti', a scris Șerban Copoț pe Instagram.

Cei doi nași sunt fericiți că Șerban Copoț și Roxana i-au ales să fie părinții spirituali ai micuței.

Si noi va multumim pentru faptul ca ati ales sa fim parintii spirituali ai Adei Noelle. Va iubim si va imbratisam cu drag. Dumnezeu sa o binecuvinteze!', le-a transmis Ramona Rusu Dumitrescu lui Șerban și Roxanei.

Șerban Copoț este un familist convins

Fetița lui Șerban Copoț a venit pe lume pe 18 noiembrie. Prezentatorul iUmor este un familist convins și un tată dedicat. Cu ocazia venirii pe lume a mezinei familiei, acesta a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale în care îi mulțumește soției sale pentru tot.

„Gata! La ora 07.40 iubita mea soție a adus pe lume o fetița sănătoasa şi frumoasă. Suntem tare mândri de tine mami şi te iubim nespus. Sunt copleşit de emoție şi recunoştință de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim. Eşti o mamă de vis, blândă, caldă, oricând gata de sacrificii pentru familia ei. În astfel de momente, noi bărbatii ne dăm seama cat de puternice sunteți voi femeile şi aceasta metamorfoză numită naştere va transforma in ceva ce noi nu o sa fim şi nici nu o să înțelegem niciodată pe deplin – MAMA. Închin un pahar în cinstea tuturor mamelor și închei prin a spune că ‘Meseria de mamă este cea mai grea şi mai nobilă dintre toate meseriile pământului', a anunțat Șerban Copoț pe una dintre rețelele sociale, când a venit pe lume fetița lui.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter