De ce nu s-a căsătorit Andreea Raicu până la 43 de ani. „A fost cea mai mare nefericire”

Publicat pe

Andreea Raicu nu a oferit niciodată foarte multe detalii despre viața personală, însă acum s-a decis să răspundă la o întrebare de pe buzele multora: de ce nu s-a căsătorit niciodată? În cadrul unei emisiuni TV, vedeta a făcut mai multe dezvăluiri despre viața ei și a spus că s-a confruntat chiar și cu depresia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mulți s-au întrebat de ce Andreea Raicu, până la 43 de ani, nu s-a căsătorit niciodată și nu a devenit mamă. În cadrul unei emisiuni TV, vedeta a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața ei, aceea în care s-a confruntat cu depresia. Andreea Raicu spune că tocmai faptul că ajunsese la 30 de ani și toată lumea o tot întreba când are de gând să se mărite este motivul pentru care a fost nevoită să meargă la psiholog.

De ce nu s-a căsătorit Andreea Raicu până la 43 de ani. „A fost cea mai mare nefericire'De ce nu s-a căsătorit Andreea Raicu până la 43 de ani. „A fost cea mai mare nefericire'

A fost cea mai mare nefericire pe care eu am avut-o până la un moment dat, pentru că ajunsesem la 30 de ani și toată lumea mă întreba: ei, și? Când te măriți, când faci un copil? Și eu eram foarte ok, adică nu aveam o dramă existențială, dar când începe toată lumea să-ți spună asta… nu e ok! Nu e ok, totuși, că nu sunt măritată. Și eu nu mai eram capabilă să mă uit la nimic bun din viața mea. Mă uitam doar la două lucruri care lipseau: faptul că nu eram măritată și că nu aveam un copil. Restul nu mai conta', a spus Andreea Raicu la Digi 24.

Citește și: Dialog spumos între Andreea Raicu și Mihai Bendeac la iUmor:'E îndrăgostit'

Citește și: În ce relație a rămas Smiley cu membrii trupei Simplu:„Fiecare dintre noi a privit înspre o direcție „/ EXCLUSIV

Citește și: Pepe, adevărul despre relația cu Yasmine! S-a filmat alături de ea:„Nu vreau să…'

Citește și: Cristi Mitrea are o relație de 4 ani cu Andreea Caranda:„Ar putea fi viitoarea mea soție!'

De ce nu s-a căsătorit Andreea Raicu până la 43 de ani

Andreea Raicu a continuat să se confeseze și a spus că, la un moment dat, era obsedată să se mărite, însă anii au trecut și a înțeles că nu este sănătos să facă din căsătorie un scop. Vedeta își dorește să aibă parte de o relație echilibrată și de o familie, însă nu vrea să obțină aceste lucruri cu orice preț.

Astăzi, am înțeles că am să primesc ceea ce mi se potrivește și mi se cuvine și pentru care sunt pregătită atunci când trebuie. (…) Căsătoria, pentru mine, nu e un scop în viață. Cumva, pentru mine, un scop în viață este o relație echilibrată, e consecința unei relații echilibrate. Și văd foarte multe femei, cum și eu am fost la rândul meu, obsedate de a se mărita și de a avea o familie. Eu nu spun că e un lucru greșit să-ți dorești asta; îmi doresc să-mi fac o familie, dar nu este scopul de a mă mărita cu orice preț, de a fi într-o relație doar pentru că așa îți cere societatea', a mai adăugat vedeta la o emisiune TV.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter