Ashley Judd, de nerecunoscut, după ce a exagerat cu operațiile estetice! Cum arată actrița la 53 de ani

Publicat pe

La începutul anilor 1990, Ashley Judd făcea furori pe marele ecran, talentul actriței fiind potențat de frumusețea ei specială. Iată însă că Ashley a pierdut lupta… nu cu timpul, ci cu operațiile estetice, în privința cărora a exagerat. La 53 de ani, nici nu mai aduce cu ea!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ashley Judd a fost, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Din dorința de a rămâne veșnic tânără, probabil, superba actriță s-a lăsat pe mâna esteticienilor, iar ulterior nu s-a mai putut opri… Acum, oasele feței sale sunt foarte proeminente, pomeții exagerați, și totul ca urmare a intervențiilor suferite de-a lungul anilor.

Acum are niște pomeți mult prea proeminenți, iar fața îi pare umflată și chiar dacă ridurile nu sunt atât de vizibile, Ashley are un aspect nefiresc, complet nenatural.

Ashley Judd, de nerecunoscut, după ce a exagerat cu operațiile estetice! Cum arată actrița la 53 de aniAshley Judd, de nerecunoscut, după ce a exagerat cu operațiile estetice! Cum arată actrița la 53 de ani

Ashley Judd, victima operațiilor estetice

Deși, la 53 de ani, este imposibil să-i mai asociezi imaginea din tinerețe, Ashley Judd nu a recunoscut niciodată că a apelat la ajutorul chirurgiei estetice. Actrița cunoscută pentru rolurile din Norma Jean & Marilyn, A Time to Kill, Divergent sau A Dogs Way Home nu mai are acum nimic de-a face cu bruneta frumoasă, cu trăsături fine, din filmele amintite. Cu toate acestea, Ashley Judd susține că schimbările, extrem de vizibile, de altfel, nu provin de la bisturiul esteticianului.

Citește și: Care este relația dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după despărțire: „În acest moment s-a spus ultimul cuvânt”/ EXCLUSIV

Citește și: Cristi Mitrea a spus cine este iubitul Andreei Mantea. Cinci ani l-a ținut ascuns

Citește și: Cum arată iubita lui Florin Revesz de la Chefi la Cuțite. Sunt împreună de 9 ani

Citește și: Irina Stroia de la Insula Iubirii a învins a doua oară cancerul: „Mi s-a zis că nu mai am nicio șansă”

Citește și: Cine este Valeriu Floricel, iubitul Andreei Mantea. Cu ce se ocupă

În 2012, atunci când au apărut primele speculații cu privire la operațiile estetice, actrița a susținut că totul se datorează unei infecții a sinusurilor, în urma cărora ar fi urmat un tratament cu steroizi. Cele mai recente imagini în care a fost surprisă Ashely Judd vin însă să infirme aceasta afirmație, deoarece, la aproape 10 ani distanță, actrița arată și mai schimbată.

Actrița a avut o copilărie tragică

Ashley Judd a dispărut de ceva vreme din atenția publicului, după trei decenii actrița preferând să se dedice activismului politic şi luptei pentru drepturile femeilor. Asta, cu siguranță, și din cauza unor întâmplări care i-au marcat trecutul cu ani în urmă. De altfel, Ashley este una dintre cele mai înverșunate acuzatoare ale lui Harvey Weinstein, căruia i-a deschis proces pentru hărțuire.

Din nefericire, actrița, fata cântăreței de country Naomi Judd, a fost abuzată încă din copilărie, după cum chiar ea a mărturisit ulterior. De altfel, Ashley s-a luptat cu depresia și cu singurătatea de mic copil, până la vârsta de 18 ani fiind nevoită să schimbe 13 școli. Asta deoarece mama ei și sora sa vitregă, ambele cântărețe de country, călătoreau frecvent, ea fiind lăsată în grija tatălui ei.

„Am fost molestată pentru prima dată la vârsta de şapte ani şi am fost violată de două ori la 14 ani”, avea să dezvăluie actrița, care, în urma unuia dintre cele două abuzuri din adolescenţă, a rămas înscărcinată.

Ashley a trebuit, de altfel, să facă întrerupere de sarcină, pentru ca bărbatul care o violase de două ori să nu ajungă să aibă drepturi părintești asupra copilului, așa cum permitea legea. Peste ani însă, actrița avea totuși să devină mamă, în urma mariajului pilotul de curse Dario Franchitti, cu care a fost căsătorită din 2001 până în 2013 şi pe care l-a considerat dragostea vieţii sale. Trecutul a ajuns-o însă din urmă și, cu siguranță, i-a afectat mariajul, deoarece, în acea perioadă, Ashley a fost internată pentru codependență și depresie.

Foto: Facebook, Hepta, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter