Care sunt zodiile compatibile în 2021

Publicat pe

Există câteva zodii care se atrag ca un magnet în 2021, dar nu le este garantată fericirea pe viață. Depinde de ei dacă vor reuși să se adapteze relației, însă astrele le susțin povestea de dragoste. Iată ce spun astrele despre compatibilitatea zodiilor în anul 2021, mai ales în a doua jumătate a anului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Câteva zodii se vor bucura de multă iubire în a doua jumătate a lui 2021, poate mai mult decât vor spera vreodată. Iată care sunt cele 5 cele mai iubite zodii: Berbec, Gemeni, Fecioară, Scorpion și Săgetător. Pentru voi, astrele au pregătit numeroase surprize începând cu luna mai a anului 2021.

Compatibilitate zodii 2021

Un Berbec își poate găsi partenerul ideal în zodia Leului sau în zodia Săgetătorului. De asemenea, Gemenii și Vărsătorii sunt foarte compatibili cu Berbecii.

Pentru un Taur, perechea ideală este o Fecioară sau un Capricorn. La fel de compatibili sunt și Racul și Peștii.

Cei născuți în zodia Gemenilor își găsesc liniștea lângă o Balanță sau un Vărsător. Foarte compatibili cu Gemenii mai sunt Leii și Berbecii.

Pentru Raci, partenerul ideal este născut în zodia Pești sau Scorpion. La fel de bine se înțeleg cu Fecioara și cu Taurul.

Un Leu are nevoie lângă el de un Săgetător sau un Berbec. Fac casă bună și cu Balanțele și Gemenii.

Citește și: Zodii care nu se vor înțelege niciodată cu Taurul

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii.Compatibilitate garantată

Citește și: Zodii dramatice.Nativii care sunt greu de suportat

Dacă ești născut în zodia Fecioarei, perechea ideală este o persoană născută în Capricorn sau în Taur. Ești foarte compatibil și cu Scorpionul sau cu Racul.

Pentru Balanțe, partenerul ideal este născut în zodia Gemeni sau Vărsător și, mai puțin cu Săgetătorul și cu Leul.

Scorpionii vor avea o relație deosebită cu Peștii sau Racii. Se înțeleg bine și cu un Capricorn sau cu o Fecioară.

Săgetătorii au nevoie de un Berbec sau un Leu pentru a simți dragostea din plin. Nici Vărsătorul și Balanța nu sunt incompatibili.

Capricornul își poate găsi perechea perfectă în zodiile Taur și Fecioară, dar este foarte compatibil și cu Peștii sau cu Scorpionii.

Pentru Vărsători, astrele recomandă un partener din următoarele zodii: Gemeni, Balanță, Berbec sau Săgetător, potrivit stiridirecte.ro.

Peștii se înțeleg cel mai bine cu Racii și Scorpionii, însă sunt compatibili și cu Taurii sau Capricornii.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter