De ce nu are Angelina Jolie iubit, la 5 ani de la divorțul de Brad Pitt: "Probabil am o listă foarte lungă, dar..."

Publicat pe

La 5 ani după ce a anunțat că ea și Brad Pitt divorțează, Angelina Jolie încă nu are iubit! Actrița a dezvăluit motivele surprinzătoare pentru care nu și-a refăcut viața sentimentală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

La vârsta de 45 de ani și la mai bine de 5 ani după un divorț neașteptat, Angelina Jolie încă nu are iubit! După ce ea și Brad Pitt au anunțat că povestea lor de dragoste se încheie, faimoasa actriță a fost surprinsă doar alături de copiii săi. Fanii acesteia se întreabă de ce a decis să nu își refacă viața sentimentală.

După o lungă perioadă în care a decis să stea departe de lumina reflectoarelor, Angelina Jolie a acordat un interviu. Ea a discutat deschis despre viața sa personală și a răspuns la întrebarea care se află pe buzele multor persoane: „De ce nu are iubit?'.

Ei bine, superba șatenă nu s-a sfiit și a mărturisit că nu o deranjează faptul că e singură, alături de motivele care au dus la această decizie.

De ce nu are Angelina Jolie  iubit, la 5 ani de la divorțul de Brad Pitt: "Probabil am o listă foarte lungă, dar..."De ce nu are Angelina Jolie  iubit, la 5 ani de la divorțul de Brad Pitt: "Probabil am o listă foarte lungă, dar..."

Angelina Jolie nu are iubit nici la 5 ani după ce a divorțat de Brad Pitt!

Potrivit publicațiilor de peste ocean, Angelina Jolie a ieșit la câteva întâlniri în ultimii ani, însă nu a fost surprinsă alături de niciun bărbat. Mai mult decât atât, divorțul dintre ea și Brad Pitt nu s-a finalizat nici acum. Dependența de alcool a actorului a dus la ruptura dintre cei doi, motiv pentru care „Angie' a decis să își concentreze atenția asupra copiilor și carierei.

Totuși, dat fiind faptul că are 45 de ani, foarte multe persoane se așteptau ca Angelina Jolie se își refacă viața, mai ales că înainte de a se căsători cu Brad Pitt a avut mai multe relații publice și alte două căsnicii eșuate.

Citește și: Brad Pitt are o nouă iubită, cu 29 de ani mai tânără! Cine este modelul care seamănă izbitor cu Angelina Jolie

Citește și: Cum a reușit Angelina Jolie să scape de dependența de heroină. Imaginile cu ea, de când se droga, sunt de coșmar

Citește și: Rona Hartner și Herve Camilleri au făcut partajul:„Mi-a făcut o listă și i-am dat…'. Cu ce a rămas fiecare Jolie

Citește și: Claudia Pătrășcanu, noi acuzații care îl vizează pe Gabi Bădălău:„Copiii l-au aşteptat, a refuzat să vină'

De ce nu are Angelina Jolie iubit

Astfel, Angelina a explicat că nu este prioritar să își găsească un alt partener. În glumă, a povestit că este destul de pretențioasă, atunci când vine vorba de bărbați!

La capitolul lucruri pe care și le dorește de la un viitor iubit (și deopotrivă motive pentru care încă este singură), Angelina Jolie a declarat: „Probabil am o listă foarte lungă, dar sunt singură de mult timp.'

Cât de tânără era Angelina Jolie când s-a căsătorit prima oară

Ei bine, deși este pretențioasă, se pare că Angelina Jolie nu și-a ales prea bine partenerii. Până la mariajul cu actorul Brad Pitt, actrița din filmul „Lara Croft: Tomb Raider' a avut mai multe relații controversate. Superba vedetă de la Hollywood s-a căsătorit prima dată la doar douăzeci de ani, cu actorul Johnny Lee Miller, iar în anul 2000 i-a spus „da!' lui Billy Bob Thornton care era… logodit cu o altă femeie.

Totuși, cum oamenii învață din greșeli, Angelina Jolie nu are iubit nici la ani buni după divorțul de ultimul său soț, semn că actrița își direcționează tot timpul către activitățile care au consacrat-o și către cei șase copii pe care îi are împreună cu Brad Pitt.

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter