Femeia Berbec - trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

Publicat pe

Femeia Berbec este de obicei încrezătoare, pasională, îndrăzneață, spontană și independentă. Foarte modernă și autonomă, ea este adesea o inspirație pentru alte femei.

Zodia Berbec – perioada și trăsături de caracter

Zodia Berbec începe cu echinocțiul de primăvară, pe data de 20 martie și se încheie pe 20 aprilie.

Adesea extrem de motivată și ambițioasă, aceasta nu este o femeie care acceptă un „nu', cel puțin nu pentru mult timp! În mod obișnuit, va duce o viață bună, deși probabil nu este cea mai bună la a economisi banii pe care îi face, preferând să se bucure de ei pe măsură ce îi câștigă.

În legătură cu copilul ei interior, femeia berbec tinde să fie foarte distractivă, iubitoare și aventuroasă, iar, în sens negativ, poate fi foarte toxică dacă este ignorată. 

Ea tinde să fie foarte competitivă, dar, spre deosebire de alte zodii, are și un puternic sentiment de fair-play – vrea să câștige singură; pentru a demonstra lumii că pote să o facă și nu este interesată de scurtături sau de înșelăciune. Urăște să fie condusă sau să se simtă captivă.

Femeia Berbec este un amestec de războinică neînfricată și copil rebel, însă este una dintre cele mai ușoare zodii de înțeles. Sunt oameni de acțiune, extrovertiți și asertivi. 

Vor să fie conducători, șefi, vânători, instigatori. Simplitate, îndrăzneală, agresivitate și impulsivitate sunt cuvintele care caracterizează femeile Berbec. 

Uneori sunt egoiste, insensibile, dominatoare, contondente, sincere și nerăbdătoare. Nu se tem niciodată să riște.

În ceea ce privește relațiile, ea tinde să fie total într-una, sau să nu fie interesată de nicio apropiere, de multe ori nu există un punct de mijloc. Este extravagantă și poate fi oarecum cochetă într-un mod distractiv și provocator. Bărbații zodiilor de foc tind să găsească acest lucru irezistibil.

Cum e femeia Berbec în pat 

Ușor de atras, această femeie este foarte provocatoare și pasională, deși își poate pierde interesul la fel de repede, mai ales dacă nu există un nivel minim de intensitate și imprevizibilitate. 

Dacă poți „concura' cu ea jucăuș într-o activitate, scânteile vor zbura cu adevărat! S-ar putea să aibă o slăbiciune în ceea ce privește uniformele, așa că dacă lucrezi în armată, poliție, pompieri etc. vei avea un avantaj potențial imens aici!

Citește și: Zodii care nu se tem de singurătate

Cum este să ai o relație cu o femeie Berbec?

O iubitoare de aventuri și incitantă, femeia Berbec nu e niciodată plictisitoare. Dimpotrivă, riscul principal este ca un partener să nu poată ține pasul cu ea sau să nu aibă capacitatea de a reveni de la numeroasele crize minore și contracarări pe care le creează în mod natural fiind atât de impulsivă și dinamică.

Principalul pericol pentru multe femei Berbec în relații este să fie prea posesive. Ele trebuie să-și reducă conștient dorința de a lupta și de a câștiga. Mai precis, trebuie să învețe cum să piardă atunci când se luptă cu cineva pe care îl iubesc. În dragoste, trebuie să învețe arta de a câștiga atunci când, de fapt, pierd.

Cât de loială e femeia Berbec?

Berbecul este un semn care uneori stă prost la acest capitol. A fi îndrăzneț și spontan are dezavantajele sale aici. Dacă un Berbec decide să înșele, atunci pot face asta mai ușor decât majoritatea celorlalte semne. 

Acestea fiind spuse, nu se poate spune că  are tendința să înșele mai mult decât alte zodii. Faptul că își iubesc partenerul sau nu este factorul cheie. Dacă o fac, sunt total loiali. Dacă nu … atunci va trebui să suporți consecințele.

Compatibilități pentru femeia Berbec

Acestea sunt cele mai compatibile semne zodiacale care pot aprecia și scoate la iveală cele mai bune trăsături ale unei femei Berbec.

Leu

Dintre toate semnele, Leul poate fi cel mai compatibil cu Berbecul. Este unul dintre puținele semne pe care femeia Berbec nu este capabilă să îl domine, iar acest lucru îi face pe nativii Leo incredibil de atrăgători pentru nativii Berbec.

Berbecul consideră că natura îndrăzneață și regală a Leului este irezistibilă. Această combinație funcționează puțin mai bine atunci când este între un bărbat Leu și o femeie Berbec decât atunci când este între un bărbat Berbec și o femeie Leu.

În ambele cazuri, nativul Leo va prelua în general conducerea relației. Deoarece ambele semne sunt semne de foc, chiar dacă sunt extrem de compatibile, va exista o anumită volatilitate a relației. Cu toate acestea, ambii parteneri vor fi fericiți unul cu celălalt, iar conflictul se va rezolva în general în dormitor.

Aceste două semne vor scoate în evidență cele mai bune dintre ele. Leul va fi capabil să absoarbă și să tempereze combativitatea Berbecului. La rândul său, Berbecul va energiza și stimula Leul, scoțând în evidență curajul natural al acestui semn.

Citește și: Ele sunt cele mai optimiste zodii care zâmbesc tot timpul

Săgetător

O partidă grozavă pentru Berbec este Săgetătorul. Deși aceasta este o altă combinație de semne de foc, are ceva diferit de relația Berbec / Leu.

Aceste două semne își scot în evidență spiritul aventuros. Este aproape sigur că acest cuplu va petrece mult timp călătorind. Dintre toate compatibilitățile care implică Berbecul, aceasta este unul dintre cele mai puțin volatile.

Săgetătorul poate absorbi și devia combativitatea Berbecului cu firea lui jovială și un simț al umorului minunat. Ar putea fi unele probleme între un bărbat Berbec și o femeie Săgetător dacă acesta încearcă să preia controlul.

Ca și în cazul Berbecului și Leului, conflictele vor fi adesea urmate de partide de amor care să relaxeze atmosfera. Berbecul va aprecia și respecta spiritul liber al Săgetătorului. La fel, un nativ din Săgetător se va putea bucura de compania unui nativ din Berbec fără să se simtă închis sau reținut. Per total, Berbecul este foarte compatibil cu Săgetătorul.

Balanță

Berbecul și Balanța sunt semne opuse și este greu să găsești două semne mai polarizate decât aceste două. Cu toate acestea, în ciuda acestui fapt, sau poate din cauza asta, se potrivesc perfect. Aceste semne oferă echilibru unul pentru celălalt și, prin urmare, pot reduce reciproc excesele.

Berbecul este prin fire un războinic, iar Balanța este un pacificator. Deși gândesc foarte diferit, există o mare chimie între ei.

Echilibrul pe care îl oferă reciproc este deosebit de util atunci când sunt împreună cu ocazii sociale. Nativul Balanță va fi capabil să calmeze orice situație tensionată creată de nativul Berbec. La rândul său, nativul Berbec se va ocupa de momentele în care este necesar să fie asertiv și direct.

Adesea, celor din afară li se va părea că Berbecul este partenerul dominant în această relație. În realitate, totuși, nativul Balanței își va face simțită prezența de cele mai multe ori. În ciuda caracterului dur al Berbecului, nativii acestui semn vor face tot posibilul să facă pe plac Balanței.

Citește și: 5 zodii periculoase. Îți pot face foarte mult rău!

Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă dacă te uiți la ceas la oră fixă? Află răspunsul!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter