Survivor 24 iunie. Un nou scandal între Sebastian și Albert: "Ce vorbești urât, mă?"

Publicat pe

Tensiunile sunt în creștere la Survivor România! Apar noi discuții în contradictoriu între cele două echipe, iar protagoniștii vor fi de această dată Albert de la Războinici și Albert de la Faimoși. De asemenea, discuții în contradictoriu vor porni și între cele două tabere, cea de fete vs cea cea de băieți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cresc tensiunile la Survivor România! Scandalul izbucnește în camp și se remarcă două tabere, în cadrul cărora se nasc noi discuții. Pe de o parte sunt băieții rămași în competiție, iar de cealaltă parte sunt cele două fete, Elena și Maria, care sunt acuzate că ar juca rolul de victimă pentru a câștiga puncte în fața publicului.

Survivor 24 iunie. Un nou scandal între Sebastian și Albert: "Ce vorbești urât, mă?"Survivor 24 iunie. Un nou scandal între Sebastian și Albert: "Ce vorbești urât, mă?"

Survivor 24 iunie: Conflicte între fete și băieți la Survivor

Conflictul mocnit dintre Elena Marin și Zanni pare că se va reaprinde. Cei doi nu doar că nu îngroapă securea războiului, dar își aduc din nou acuzații dure unul altuia.

A început Elena 'băiat bun, Doamne'..doar te rog să te oprești, pentru că era scena aia de teatru pe care a început-o, să se toarnă unul pe altul, vezi că mi-ai zis aia, vezi că mi-ai făcut aia, esti cel mai pervers, vreti sa va zic ce mi-a zis asta intre patru ochi?', va spune Zanni în ediția din 24 iunie.

Am creierul varză, simt că nu mai pot, simt că nu pot vorbi', va spune Elena care îl va întreba totodată pe Andrei cât de corect i se pare că a ieșit favoritul publicului.

Citește și: Cine este Albert Oprea de la Survivor. Are afaceri de succes

Citește și: Cine este Sebastian Chitoșcă de la Survivor. Tragedia care l-a făcut să renunțe la fotbal

Citește și: Ce probleme de sănătate are Cosmin Stanciu după Survivor:„Nu mai puteam respira'

Citește și: Topul celor mai buni concurenți de la Survivor.Zanni nu este pe primul loc

Citește și: Cum se înțelege Teo cu iubitul fiicei sale:„Acasă nu sunt vedetă de televiziune, sunt mamă'/ EXCLUSIV

Citește și: Cristi Mitrea, adevărul despre relația cu Iuliana Luciu.Au fost sau nu împreună?

Albert: „Maria încearcă aceeași strategie ca Elena'

La rândul lui, Albert Oprea este de părere că Maria Chițu încearcă acum să adopte aceeași strategie cu a Elenei. În opinia lui, Maria ar juca rol de victimă și chiar ar urmări ca băieții să o critice pentru a câștiga publicul de partea ei.

Încearcă aceeași strategie ca Elena, cumva să sărim noi pe ea, ea să cadă victimă', va spune Albert Oprea.

Scandal între Sebastian și Albert la Survivor

Războinicii și Faimoșii vor lupta pentru recompensă, iar în timpul jocului se vor încinge spiritele între Sebastian Chitoșcă și Albert Oprea. Totul pornește de la un gest făcut de Războinic, care pare să-l fi deranjat din cale-afară pe Faimos.

Ce te încurajezi atâta acolo, mă?', îi va spune Sebastian Chitoșcă lui Albert Oprea.

Ce vorbești tu urât așa cu mine, mă? Tu pe mine să mă faci la psihic?', a venit imediat și replica lui Albert Oprea.

Rămâne de văzut cine va câștiga jocul de recompensă și ce conflicte mai iau naștere între cele dou echipe. După jocul de recompensă, ehipa roșie și cea albastră vor mai juca un mini-game.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter