Adela Popescu se pregătește pentru nașterea celui de-al treilea copil. Primele imagini din camera bebelușului

Publicat pe

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc clipe magice în așteptarea celui de-al treilea copil al lor. Cei doi se pregătesc intens pentru venirea pe lume a micuțului. Adela Popescu a publicat pe rețelele sociale imagini cu noile achiziții pentru camera copilului. Chiar dacă a mai trecut de două ori prin această experiență, vedeta a spus că este foarte emoționată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu este însărcinată, iar ea și Radu Vâlcan așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a celui de-al treilea băiețel. Pregătirile sunt în toi, iar o prioritate o reprezintă și camera bebelușului. Adela Popescu deja a început să achiziționeze lucruri minunate.

Adela Popescu se pregătește pentru nașterea celui de-al treilea copil. Primele imagini din camera bebelușuluiAdela Popescu se pregătește pentru nașterea celui de-al treilea copil. Primele imagini din camera bebelușului

Actrița este în culmea fericirii și, chiar dacă de-abia s-a întors din vacanță, aceasta este pusă pe treabă. Adela Popescu a contactat o firmă specială cu produse pentru bebeluși și a început să decoreze camera copilului care va veni în curând pe lume.

Citește și: Cum a cerut-o Radu Vâlcan în căsătorie pe Adela Popescu:”Plănuisem ceva ca-n filme, dar am jucat atât de prost…”/ EXCLUSIV

Citește și: De ce a renunțat Adela Popescu la telenovele:”Îmi era frică, am avut anxietăți urâte”

Citește și: Whats Up și-a dat fosta soție de gol!Cine este iubitul Siminei și ce legătură are cu el

Citește și: Ce îl împiedică pe Jador să se însoare cu Georgiana:„O iubesc mult, dar există o problemă'

Adela Popescu, primele imagini din camera bebelușului

Chiar dacă a mai trecut prin această experiență de două ori, Adela Popescu nu avea cum să nu fie copleșită de emoții în timp ce vedea cum camera micuțului care va veni pe lume prinde formă. Actrița și Radu Vâlcan au cumpărat deja pătuțul, dar și câteva obiecte de decor. Mai multe tablouri superbe vor înfrumuseța camera celui mic.

Începe treaba! / Ce emoții m-au apucat! / Sunt minunate', a scris Adela Popescu în dreptul imaginilor postate la InstaStory.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au doi copii, Alexandru și Andrei.  Deși cei doi soți au sperat că, de data aceasta, familia se va mări cu o fetiță, iată că și cel de-al treilea copil s-a dovedit a fi tot băiețel. Așadar, peste ani, Adela Popescu va fi, așa cum îi place să glumească, soacra cu trei nurori.

Cum s-au cunoscut Adela Popescu și Radu Vâlcan

Povestea de dragoste dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan a început în urmă cu aproximativ 11 ani. Cei doi s-au cunoscut la filmările pentru telenovela „Iubire și onoare'.

„Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținute în fiecare dimineață la jogging. (…)

Cred că în viață nimic nu este întâmplător. Probabil că așa a fost și în cazul nostru. Niciodată nu mi-am dorit să mă așez la casa mea, n-aveam niciun motiv s-o fac. Într-adevăr, a apărut Adela ca să mă facă să-mi doresc să mă așez la casa noastră. Sunt un norocos, a apărut, atât!', a povestit Radu Vâlcan pentru Viva!.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter