Vasile Muraru și Valentina Fătu împart scena 7 ani: „Fără voia mea, o compar cu Nae Lăzărescu”

Publicat pe

Vasile Muraru și Nae Lăzărescu au fost unul dintre cele mai haioase și îndrăgite cupluri de actori de revistă din toate timpurile. După ce Nae Lăzărescu a încetat din viață, lui Vasile Muraru i s-a alăturat Valentina Fătu. Cei doi formează un duo excepțional de 7 ani de zile, iar Vasile, fără voia lui, o compară de multe ori cu Nae Lăzărescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vasile Muraru este un excepțional actor de comedie, iar, timp de 25 de ani, a format unul dintre cele mai haioase cupluri de actori împreună cu Nae Lăzărescu. După ce actorul a încetat din viață, în decembrie 2013, lui Vasile Muraru i s-a alăturat Valentina Fătu. Alegerea a fost una inspirată pentru că cei doi formează duo-ul V.V' de 7 ani de zile.  

Vasile Muraru și Valentina Fătu împart scena 7 ani: „Fără voia mea, o compar cu Nae Lăzărescu'Vasile Muraru și Valentina Fătu împart scena 7 ani: „Fără voia mea, o compar cu Nae Lăzărescu'

Totul a început în februarie 2013. Într-un fel, şi soarta a avut un cuvânt greu de spus, fiindcă bunul meu prieten, Nae Lăzărescu, tocmai se prăpădise în decembrie 2013, iar în februarie teatrul trebuie pus iar pe roate. Cum nu mai aveam partener a trebuit să luăm o decizie grea. Grea, grea, dar care s-a dovedit tare inspirată. Fiindcă, iată avem deja şapte ani împreună şi jucăm de parcă ne-am cunoaște de când lumea şi pământul!', a declarat Vasile Muraru, pentru impact.ro.

Citește și: Alexandru Arșinel, înlocuit de Vasile Muraru la conducerea Teatrului de Revistă, pe un salariu și mai mare!Ce venituri lunare colosale au cei doi actori acum

Citește și: Drama neștiută a Burlacului Andi Costantin:„Am intrat în depresie mai bine de 6 luni'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Mircea Solcanu la 7 ani după ce s-a retras din televiziune.Are o afacere în Constanța și e student la Teatru

Citește și:De ce nu s-a recăsătorit Sofia Vicoveanca după decesul soțului ei, de acum 20 de ani:„Pretendenți au fost, dar…'

Vasile Muraru: „O compar pe Valentina Fătu cu Nae'

Vasile Muraru, actualul director general al Teatrului de Revistă Constantin Tănase', a mai spus despre Valentina Fătu că are mult bun-simț și este și foarte talentată. Actorul spune că, de multe ori, o compară cu Nae Lăzărescu.

„Are enorm de bun-simţ, nu doar talent. Plus că are o voinţă incredibilă de a lucra, de rezistenţă la efort. În plus, asemenea lui Nae Lăzărescu, vine cu idei de scenarii, de spectacole, de scenografie. Uneori, mă trezesc că, fără voia mea, o compar cu Nae, alături de care am format un cuplu al revistei preţ de 25 de ani. Poate vor urma alţi 25, alături de Valentina, cine mai ştie?', a mai spus Vasile Muraru.

Vasile Muraru e mândru de Valnetina Fătu

Vasile Muraru se amuză de maniera în care Valentina Fătu insistă să i se adreseze. Chiar și după 7 ani de colaborare, actrița tot „domul Vasile' îi spune colegului ei de scenă.

Din domnul Vasile nu mă scoate, frate! Domnul Vasile în sus, Domnul Vasile în jos, deşi am rugat-o de atâtea ori. Nu a fost chip să o schimb. Aşa e colega mea de scenă, Valentina!', a mai declarat Vasile Muraru despre Valentina Muraru.

Valentina Fătu va împlini în octombrie 50 de ani și a trecut prin şcoala a teatrului de revistă. Printre profesorii pe care i-a avut Valentina s-au numărat Stela Popescu şi Ioan Luchian Mihalea. Pe de altă parte, Tamara Buciuceanu, Cristina Stamate şi Ion Lucian au făcut parte din comisia care a examinat-o, în 1998. Atunci, actrița a câștigat marea probă' a admiterii sale la Teatrul C. Tănase'.

Sursa Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter