De ce nu s-a recăsătorit Sofia Vicoveanca după decesul soțului ei, de acum 20 de ani: „Pretendenți au fost, dar...”

Publicat pe

Sofia Vicoveanca a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai' și a vorbit despre mai multe aspecte ale vieții sale. Artista a mărturisit care a fost motivul pentru care nu s-a recăsătorit după ce soțul ei a murit în urmă cu 20 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sofia Vicoveanca, invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', de pe Kanal D, a oferit numeroase detalii despre întreaga ei viață. Unul dintre subiectele sensibile atinse în cadrul emisiunii a fost acela reprezentat de moartea soțului artistei, Victor Micu.

De ce nu s-a recăsătorit Sofia Vicoveanca după decesul soțului ei, de acum 20 de ani: „Pretendenți au fost, dar...'De ce nu s-a recăsătorit Sofia Vicoveanca după decesul soțului ei, de acum 20 de ani: „Pretendenți au fost, dar...'

Sofia Vicoveanca și soțul ei au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar artista a suferit enorm în momentul în care acesta a încetat din viață. Cântăreața de muzică populară nu a vrut să își mai refacă viața și s-a concentrat pe cariera ei muzicală.

Citește și: Drama neștiută a Sofiei Vicoveanca. A fost „vândută' de mamă, în timp ce tatăl era în lagăr:”Eram atât de săraci, încât…”

Citește și: Misterul traistei de care Sofia Vicoveanca este nedespărțită, pe scenă.De ce o poartă mereu și ce ține în ea

Citește și: Cum l-a cunoscut Irina Păcurariu pe Ticu Lăcătușu și cum i s-a schimbat viața după căsătorie:„Multă tensiune, neliniște, panică'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată fiica fostului Principe Nicolae la 6 luni.Cu cine seamănă strănepoata Regelui Mihai

De ce nu și-a refăcut viața Sofia Vicoveanca

De asemenea, Sofia Vicoveanca a mărturisit că a mai fost curtată de bărbați după moartea soțului ei și că avea șanse să se recăsătorească. Totuși, artista nu și-a dorit asta, așa că nu a dat speranțe niciunui bărbat.

Pentru că eu m-am dedicat drumurilor cântecului, nu știu cine ar mai avea puterea și atâta înțelegere, că pretendenți au fost, dar nu le-am dat nicio speranță.

Nu îmi mai găsesc un om atât de înțelegător și alături de mine, nu am spus ca și citat acolo 'își lăsa umărul ca să-mi pun sufletul să plângă', știa să mă ajute și să mă sfătuiască', a spus Sofia Vicoveanca despre soțul său.

„Sunt o femeie puternică'

Sofia Vicoveanca a avut o copilărie marcată de lipsuri. Artista a mărturisit că nu a răbdat de foame, însă nu putea să-i spună mamei ei că își dorește anumite lucruri din cauză că era conștientă că nu existau posibilități.  

„Sunt o femeie puternică, altfel nu aș fi răzbit în viață. Mama nu a uitat să-și pună în bagaj rochia de mireasă și basmalele.

Uneori, le mai îmbrac eu, trebuie să am grijă la mărgeluțe, că se deșiră. Fiind copilă, am imaginea mamei și-acum în minte, așezată în genunchi, se ruga în felul ei, n-o auzeam exact, dar când se ridica, ochii erau scăldați în lacrimi. Nu știu dacă am plâns, dar nu am dat pe dinafară zâzând. Niciodată nu am putut să-i spun mamei că vreau, îmi doresc. Nu am răbdat de foame, dar nu puteam să spun că vreau ceva. Nu-mi permiteam nici să visez„, a mai mărturisit Sofia Vicoveanca, potrivit wowbiz.ro.

Sursa Foto: Facebook, captură de ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter